Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi lesz az árvák sorsa felnőtt...

Mi lesz az árvák sorsa felnőttként?és aki korán elvesztette szüleit?

Figyelt kérdés
Mindig érdekelt hogy aki nevelőotthoban nő fel és kirakják mi lesz vele.egyszer volt egy fiúosztálytársam aki 21 volt s már a hetedik szakmát végezte,mert azt mondta amíg tanul nem rakják ki.csendes félénk volt.azt mesélte ha kiteszik házat kap egy tanyán meg két millió ft- ot,bár a pénz nem biztos már nem emlékszem.ha korán elvesztetted szüleidet ki nevelt,vagy egyedül laktál ? Hány éves voltál,és mi lett a sorod? (Én 22 voltam mikor anyám meghalt,egyedül éltem pár évig,senkim nem volt,) meséljetek.
2020. jún. 12. 14:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
10! Az ugye megvan, hogy a Kérdező nem a 19. századról kérdezett, hanem jelenidőben van a szöveg?
2020. jún. 12. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

Én sajnálom az árvákat, magam is árva voltam 10 évesen vesztettem el édesanyámat aztán nevelőszülőkhöz kerültem

De akik nevelőotthonokban laknak és nincs senkijük azért az mégis borzasztó,nagyon megkeményednek felnőttként mert nekik nincs aki támogassa őket és nincs semmilyük sem csak amiért megdolgoznak

2020. jún. 12. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
#8: Ez részben igaz csak, mert árvaellátást méltányossági alapon megállapíthatnak akkor is, ha nem voltak meg a megfelelő feltételek a szülőknél.
2020. jún. 12. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:

13!

Valóban. Méltányossági alapon viszont csak akkor fogják megállapítani, ha a gyerek nem állami nevelésbe kerül, hanem csaladbafogadja valaki.

2020. jún. 12. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
11év nevelőotthon, 2001 hurrá nagykorúság irány az élet, 2004 első vállalkozás, 2005 házasság, 2006 második vállalkozás, 2007 válás, 2008 válság (amit a válóper meghagyott ment a levesbe), 2008 menjünk kamionozni, azóta ez van közben lett újra ház, lett újra pár meg minden is.
2020. jún. 13. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!