Na jó most kérlek szépen hogy ezt fejezd be, semmi közöm ahhoz amiket írsz, jeleztem hogy szerintem több értékes ember akik az életük során sokat segítettek az ország embereinek a munkájukkal, ami nem politika, utána ezek az emberek sajna le vannak szarva, még akkor is ha szarban vannak. Nem propaganda miatt írtam, hanem azért mert szégyen akkor is, hogy azok az emberek akik a te szüleidnek, nagyszüleidnek,vagy esetleg neked, bár kötve hiszem jó perceket, órákat okoztak azáltal, hogy megnevettették őket, szégyen hogy ilyen sorsra jutottak. Nem először bántalmazta a fia, már egyszer állt bíróság előtt, és volt segítségük is egy szociális munkás, de nem értem ilyenkor hol van az állam, hogy azok az emberek akik igazán tettek munkájukkal azért hogy jobb legyen az embereknek, hogy ezek az emberek méltóságban tudják élni idős korukat, így értettem amit írtam, mert megérdemelnék. Te meg kiforgattad a szavaim, csak jeleztem, hogy azt a pénzt értelmesebb dolgokra is költhették volna. Ennyi!
Sajnos pár évvel ezelőtt egy híres magyar énekesről is beszélt a hírek, hogy kinlódik szegény betegen szegényen, és senki le sem szarja, pedig anno mindenki rajongott érte. Azok az emberek, akiknek mellesleg normális élete volt és van betegen senki nem támogatja őket. Nem jut eszembe most ennek az énekesnek a neve, akit pár évvel ezelőtt mutatott a televízió, hogy milyen állapotban van betegen és hogy hogy él, necces. Az ő színészi pályájuk és zenei pályájuk az országnak is az elismerése, de ilyenkor az ország nagy emberei szarnak azokra, akik ugyanúgy tettek azért, hogy az országnak jobb legyen, csak nem politikával.
Biztos vagyok benne, hogy az az ember sok embert húzott ki már a depijéből csak a munkája segítségével, azáltal, hogy színészként megnevettette ezeket az embereket. Ne forgasd ki a szavaimat az elismerés és tisztelet hiányát jeleztem, ha tisztelnék öregkorukba is ezeket az embereket akkor tisztességesen tudnának élni öregkorukban is, de láttam, hogy Pityu bácsi és Joli néni bizony nyomorba került.
Most speciel olvastam egyet, megmondom őszintén nem szeretek ilyen cikkeket olvasni, mert nagy többsége úgy sem úgy fogja elmondani mi volt valójában ahogy azt a két ember megélte, azt csak ők tudják, illetve már csak Joli néni.
Nyilván azért utasította el a színigazgatónak a segítségét Pityu bácsi, mert úgy akart segíteni nekik, hogy öregek otthonába menekíti őket a fiuk elől. Nagy segítség pláne annak aki nem is bírná az ilyen helyet. Ha ezt olvastad, na de nem mindegyik hírportál ír valós dolgokat, ahol meg ezt olvastam az az oldal teli van kamu hírekkel és kiforgatott szavakkal.
Ja mikor már nem él Pityu bácsi akkor kezd segíteni mindenki, de a nyomoruk miatt már előbb elkezdhették volna és nem öreg otthonos ajánlatokkal.
Márpedig lásd meg, hogy politizáltál azzal, hogy PÉNZkérdésnek, rosszul elosztott költségvetési bűnnek állítottad be az emberi tragédiát.
Nem a tiszteletről írtál először, hanem stadionokra fordított összegekről, az eü.... helyett.
Ha utánanéztél, akkor LÁThattad, hogy pénzzel az ilyen helyzet nem megoldható.
MIT kellett volna csinálni a -stadionépítő- kormánynak szerinted? Ki felelős KONKRÉTAN szerinted?
Ha már pénzről van szó: vajon az akkori filmkészítők, engedélyezők, minisztériumi bürokraták, a főnökök, hasonló szegénységben élnek? SZERINTED?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!