Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit jelent nektek a család?

Mit jelent nektek a család?

Figyelt kérdés

2020. máj. 13. 23:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10-es lehet teljesül. Soha nem tudható.
2020. máj. 14. 22:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Az első három válaszadót felpontoztam, ahogy kell... A család a családom!

A többieknek: Szilágyi úr (Lópici Gáspár). Elítélnéd Őt?

2020. máj. 28. 19:34
 13/26 A kérdező kommentje:
Szégyen hogy az ország színésze volt és nyomorba kellett szegénynek élnie a feleségével. Nem egy nagy ember került szegénységbe öregkorára úgy hogy minta életet élt. Ilyenkor mikor azon megy a vita hogy stadionokat építsenek akkor oda nyomnám az orruk alá szegény István bácsi öregkori képét hogy nézzék meg. Miért csak akkor kezdenek el gyűjteni jótékonyan mikor már baj van? Miért nem segítettek nekik előbb a szegénység mellett rettegésben is kellett élniük. Szegény feleségének lehet szar pláne a fia tette miatt.
2020. máj. 28. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem már semmit. :(
2020. máj. 29. 11:53
 15/26 A kérdező kommentje:

14-es sajnálom bármi is ami miatt így érzel, de tisztelem, hogy csak ezzel az egy mondattal próbáltad kifejezni,hogy milyen érzéseket érzel jelenleg, remélem később majd úgy gondolsz ezen kérdésre, hogy kiírhattad magadból ami fáj, egy szóban, és tudom, hogy nem vigasztal amit most írni fogok, de én speciel egyik nagymamámat sem ismertem, de maradtak emlékek, amikkel mostanában foglalkozok.

Én nem tudom milyen a nagymamáim főztje, biztos imádtam volna, nem tudom milyen mikor a nagymamáim bekajáztatnak, nem tudom milyen mikor agyonra féltenek, és nem tudom milyen mikor levisznek a játszótérre, semmi ilyen emlékem nincs, mivel én nem ismertem egyiket sem, de egy dolgot tudok, a család mindig család marad, és ez a szó is mindig fontos lesz nekem.

2020. máj. 29. 15:13
 16/26 A kérdező kommentje:
A nagymamáimról közvetett emlékek maradtak, így tudom kb elképzelni milyenek is voltak.
2020. máj. 29. 15:14
 17/26 anonim ***** válasza:

13-kérdező

Nem értem, miért kell stadionozni. Mindenki hibás, aki pl. ITT is, a gyerekek, meg a felnőtt gyerekek összes problémáját ráterheli a szülőkre. Főleg az anyákra.

Ha nem így lenne, nem szégyellt volna segítséget kérni a fia ellen.

2020. jún. 9. 05:52
 18/26 A kérdező kommentje:

Azért mert azt a pénzt amit elköltöttek a stadionokra, azzal a pénzzel támogathatták volna a nehéz helyzetbe került színészeket, sőt a tehetséges fiatalokat is és az egészségügyet is.

Volt olyan stadion amit felépítettek milliárdokból, de beázik és egyéb problémái is vannak. :)

2020. jún. 9. 09:14
 19/26 A kérdező kommentje:

De lépj tovább légyszíves hogy nem vagyunk egy véleményen, és különbözünk.

Nem biztos hogy nem kért segítséget, lehet kért segítséget, te az életük minden egyes részletével tisztába vagy?

2020. jún. 9. 09:16
 20/26 anonim ***** válasza:

kérdező: Írtak róla eleget, olvasd el.

Ha meg nem tudsz a róla írt cikkekben foglaltakról, akkor ne használd szerencsétlen embert az oktatás/eü/stb propagandádra. Egy "család" alatti kérdésben.

2020. jún. 9. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!