Azért a gyerek nevelés is közrejátszik, hogy ért e hozzá a szülő vagy sem, mert ha nem, akkor a gyereket általában vagy elkényeztetik, vagy utálják mert a fejükre nőtt. De ha a választott családodba a feleséged tartozik akit szeretsz, az enyhén szólva furcsa lenne, ha a gyereked meg utálnád.
A kakukk tojás szerintem az a gyerek, amelyik olyan körülmények között fogant, amit az illető nem akart, akkor utálják, pl. csak becsúszott, de nem akart még gyereket, vagy mondok még egy példát, ha ténylegesen egy vadidegen kényszerítette magát a szerencsétlen nőre, tehát nem akart közösülni vele magyarán, de manapság már az ilyen helyzetekben abortuszra mennek minél előbb, mert az a gyerek nem úgy fogant, hogy szerették egymást, hanem erőből, mit tehet róla hogy a genetikai apja egy hányinger bűnöző, az ilyen gyerek is szerintem azt mondaná, hogy nem akarok itt maradni szegény anyám miatt. Ha tudnának beszélni.
Szóval értem én hogy azt akartad írni, hogy nem mindenkinek jók a családi körülményei, de ezt 2-es szépen és frappánsan fogalmazta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!