Illendő elmenni az unokatestvérem esküvőjére ha az az exemmel házasodik?
17 éves voltam mikor összejöttem a barátommal, aki ekkor 19 volt. Viszont 18 évesen volt egy komolyabb balesetem, kb 2 hónapig kórházban voltam, utána pedig rehabilitáció meg stb..szóval ez kb fél évet elvett az életemből. Egy nagyobb városban lakunk, de mégis Pestre kellett felvinni műteni meg ott is voltam kórházban, illetve apám Pesten lakik, szóval miután kiengedtek a kórházból azután ott maradtam, mert közelebb vannak az orvosok, az ellátás stb..Én mondtam a barátomnak hogyha nem akarja nem muszáj végigcsinálni velem, de ő azt mondta hogy mellettem lesz. Viszont mint később kiderült lefeküdt az unokatestvéremmel még én "lábadoztam". Miután szakítottam vele, kb 1 hónapig folyamatosan üzengetett, sírt hogy fogadjam vissza, de mikor ezt nem tettem hivatalosan is összejött az unokatestvéremmel. Most az esküvőt szervezik, de csupán azért mert a lány véletlenül teherbe esett,és szerintük így a legjobb felnevelni a gyereket. Ezt én elég korainak tartom,mert a lány 19, a pasi meg 22...de természetesen nem szóltam bele. Szeptember elejére tervezik az esküvőt, mert az unokatestvérem október végére van kiírva. Én is meg lettem hívva, de erősen gondolkozom rajta hogy nem megyek. Már tényleg nem érzek az exem iránt semmit, fájt tőle ez a hátbaszúrás, de a legjobban az unokatestvéremtől. Kb soha nem gondoltam hogy ezt megtenné, mikor szinte mindig jó volt a kapcsolatunk(vagyis én így láttam)Illetve az is zavar hogy egy sajnálomot sem kaptam,mikor kérdőre vontam csak annyit hogy "van ilyen az életben" Az egész család meg úgy csinál mintha meg sem történt volna a dolog.Mikor ott vannak,akkor mindenki mondogatja hogy ilyen szép pár,olyan szép pár, de viszont mikor csak én beszélgetek valakivel,akkor meg kibeszélik őket. Én ezeket tényleg figyelmen kívül hagyom, mert már nagyjából túlléptem a dolgon, de így elég nehéz ha mindenki ezt hozza fel témának. Az is zavar még, hogy keresztanyám(unokatestvérem anyja) célozgat rá, hogy beszélhetnék apámmal, hogy úgyis szeptemberben lesz az esküvő, és akkor még jó idő van, hogy rendezzen apám egy kisebb lakást 2 hétre a nászutukra valahova Horvátországba. Ugyanis a szüleim elváltak, csak én vagyok az összetartó kapocs apa és anya családja között, apa pedig simán tudna rendezni egy házat, mert ingatlanokkal foglalkozik, és vannak külföldön kapcsolatai.
Már inkább arra hajlok hogy nem is megyek az esküvőre, de akkor meg megkapnám hogy mekkora bunkó vagyok, meg hogy ennyi idő után sem tudtam rendezni a kapcsolatot az unokatesvéremmel (holott és ténylég próbáltam, márcsak azért hogy ne legyen feszültség a családban, de ha ő nem hajlandó a dologra tőlem ne várjon semmit)meg hogy csak irigy vagyok hogy az exbarátommal házasodik. Azt viszont előre tudom ha nem megyek kb a III.világháború fog kirobbanni.
#33 Te voltál az,aki tett fel ezzel kapcsolatban kérdést is,hogy a konyhában találtad őket?
Én nem tudnék "jópofizni" az esküvőn, inkább nem mennék el és tojnék mindenkire utána.
Én nem vagyok az a típusú ember, aki "csakazértis" elmenne és látványosan boldognak mutatná magát stb, rosszul vagyok az ilyen játszmáktól. Feszengeni meg kényszeredetten jópofizni meg megintcsak nem mennék el.
És nem hatna meg, ha a családnak azzal a részével emiatt megszakadna vagy minimálisra csökkenne a kapcsolatom. Nem mondanám magam különösebben haragtartónak, de ha ők így állnak az egész dologhoz, akkor én se törődnék már azzal, hogy ezen megsértődhetnek. Még TE próbáltad rendezni a kapcsolatod az unokatestvéreddel, és Ő nem volt hajlandó se bocsánatot kérni se semmi, a többi meg asszisztál ehhez, innentől kezdve egy lyukas garast nem érne az egész bagázs a szememben. Azt pletykálnak meg hisznek, amit akarnak.
Ha jól értem, ők anyai ágon rokonok? Az utolsó részre csak azt mondanám, ha szívességet akarnak kérni apukádtól, azt ne rajtad keresztül tegyék, hanem egyenesen tőle. Ja, ha nincsenek is beszélőviszonyban, te vagy csak a kapocs a két család között, akkor meg mégis milyen alapon várnának tőle bármilyen segítséget?
Komoly baleseted volt, ami miatt fél évig messze az otthonodtól az orvosok közelében kellett élned, és még te vagy csendre parancsolva, ha nem repesel a boldogságuktól? Pofám leszakad... Ha megígérte a barátod, hogy melletted lesz és támogat, akkor ne kefélgesse a rokonodat -meg mást se - a hátad mögött. Még meg is próbálnak úgy tenni, mintha ez oké lenne. Az teljesen igaz, hogy az élet megy tovább és túl kell lépni a haragon, de egy ilyen árulást én sem bocsátanék meg, hisz pont akkor ment félre, amikor nagyon fontos lett volna, hogy lelkileg támogasson. Azt tippelem, hogy amúgy már előtte képbe került az unokatestvéred, de addig az időszakig nem alakult ki semmi komolyabb.
Legalább annyi jó volt ebben, hogy megúsztad és nem téged ejtett teherbe. Valószínűleg az unokatesódat is csalja. Vagy ha eddig nem, az állapota során/miatt már esélyes, hogy fogja. A nászutat meg szervezzék meg maguknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!