Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti milyen kapcsolatban vagytok...

Ti milyen kapcsolatban vagytok a vegán rokonokkal? Hogy kezelitek őket?

Figyelt kérdés
Nekem az unokanővérem vegán, én Weston Price szerű diétát követek, sok nyers tejet, szabadon tartott marhát és vajat fogyasztok, és kevés zöldséget, csak helyit és szezonjában. Csak az a gond hogy őt idegesîti hogy én még sokkal több állati eredetű dolgot ia fogyasztok mint az átlag. Ma megkaptam hogy a korona is az olyan emberek miatt van mint én, és ő mindig csak ,,szól”. Nem lehet tőle nyugodtan létezni amikor leülök az asztalhoz.

2020. ápr. 28. 13:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
85%

Én ilyennel egy asztalhoz se ülnék.

A vegánokkal addig nincs bajom, míg nem kezdik el reklámozni a vegánságukat, s nem várják el, hogy nekik külön főzzenek.

Az ilyen marhaságokat beszélő embereket meg vegánság nélkül is kerülöm: "korona is az olyan emberek miatt van mint én".

2020. ápr. 30. 09:52
 32/32 anonim ***** válasza:
88%

,,amikor vettünk bárányt akkor kidobta, és hiába kiabálnak vele nem hat. Szerinte miattam nem kap több pénzt a vega cuccaira, mert az én étrendem milyen ,,drága”."

Ezen a ponton úgy dobtam volna ki mint macskát sz@arni. (Vagy a hús után dobtam volna, ha kivitelezhető)

,,egy idő után már nem vettek neki ilyeneket, és szerinte azért mert az én húsomra megy el a pénz"

Egyáltalán miért várja el egy 20 éves, hogy a divatétrendjének megfelelő kaját vegyenek neki?

2020. ápr. 30. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!