Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti milyen kapcsolatban vagytok...

Ti milyen kapcsolatban vagytok a vegán rokonokkal? Hogy kezelitek őket?

Figyelt kérdés
Nekem az unokanővérem vegán, én Weston Price szerű diétát követek, sok nyers tejet, szabadon tartott marhát és vajat fogyasztok, és kevés zöldséget, csak helyit és szezonjában. Csak az a gond hogy őt idegesîti hogy én még sokkal több állati eredetű dolgot ia fogyasztok mint az átlag. Ma megkaptam hogy a korona is az olyan emberek miatt van mint én, és ő mindig csak ,,szól”. Nem lehet tőle nyugodtan létezni amikor leülök az asztalhoz.

2020. ápr. 28. 13:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A normális vegákkal nincs bajom. Az ilyen hisztérikákkal annál inkább. Unokanővéred kidobálja a ti kajáitokat? Na elmegy a pi.csába.. Húzzon haza otthonra vegán kaját enni. Mi köze az unokatesódnak a ti konyhai besszezéseitekhez? Miért jut kevesebb az UNOKATESÓ vegán dolgaira mert te húst eszel? Csak nem a te szüleid etetik...
2020. ápr. 28. 17:00
 22/32 anonim ***** válasza:
84%
Ja és még más pénzén is űzi a vegánságot és veri az asztalt? :) meg lehet neki mondani hogy majd ha maga keresi meg azt a pénzt, akkor olyan életmódot és diétát űz, amilyet csak szeretne más pénzén meg ne vergődjön örüljön ezek után hogy egyáltalán enni kap. Mert én nem adnék neki a hús kidobas után. Vegyen akkor magának saját pénzből.
2020. ápr. 28. 17:04
 23/32 anonim ***** válasza:
12%
Én mindig körömpörköltet pacalt vagy valami ilyesmit csinálok amikor jönnek sógornőmék. Sógornőm kemény vegán. Szeretem ezzel szívatni.
2020. ápr. 28. 17:56
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Amikor látogatóba mentünk, sütöttek nekünk tarját.
2020. ápr. 28. 17:57
 25/32 anonim ***** válasza:
31%
A vegán (nárcisztikus) új idiotizmus miatt van évek óta moslék kaja a menzán. Köszönjük nektek!
2020. ápr. 28. 18:01
 26/32 anonim ***** válasza:
81%

"A vegán (nárcisztikus) új idiotizmus miatt van évek óta moslék kaja a menzán. Köszönjük nektek!"

Elöször is nagyon erösen fogalomzavarban vagy, mert a vegánság meg a nárcizmus annyira különbözik, mint egy uborka egy tortaszelettöl.

Másodszor olyan menza nem létezik, ahol csal vegánul föznek, söt tiszta vegetáriánus sem, esetleg vegetáriánus menü IS van az étlapon, de ez is igen ritka.

Emellett a húsmentes ételeket mosléknak csak rettentö primitív valaki teszi, akinek annyira egycsatornás az agya, hogy a pörkölt-sült hús-rántotthúson kívül nem ismer semmi egyebet.

És még mindig a vegetáriánus/vegán emberek vannak kisebbségben, ezért kizárt, hogy miattuk lenne rossz étel bárhol is.

2020. ápr. 28. 18:08
 27/32 A kérdező kommentje:
Csak a nagyiékat terrorizálja:/ most belementek hogy rendelhet vegán ebédet ezentúl🙄 Szerintem azért nyúz folyton, mert nekem valami gyönyörű bőröm lett, egészségesen nézek ki és ebből látszik hogy nem úgy van minden ahogy ő gondolja. És eleve apukám támogatja őket, úgyhogy nem tudom mire fel ugrál hogy én többe kerülök🙄
2020. ápr. 28. 18:12
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Egek, micsoda szülei vannak ennek a nőnek? Miért a nagyszülők etetik?
2020. ápr. 28. 18:46
 29/32 FoxtrotLidérc ***** válasza:
89%

Hozzáállás függő lenne nálam. Ha pl. ennék húst, és folyamatosan b*szálva lennék általa, igen hamar megszakadna az a bizonyos kapcsolat. Ovo-lakto vegetáriánus vagyok, de nem kezdek el "téríteni" senkit. A maximum az szokott nálam lenni, hogy ha valaki nagyon pattog a vegetáriánus étrendem ellen, annak szoktam készíteni pl vegás paprikás krumplit, vegás pecsenyezsírt, és hasonlókat. Általában ilyenkor abbahagyják a húsevésre való áttérítésemet... XD

All in all, nincsen senkinek sem joga a másik étrendjébe beleszólni.

2020. ápr. 28. 19:50
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez nagyon nagyon különböző, hogy kinek mi válik be,szóval egyik oldalnak sincs joga megmondani, hogy "ha nem eszel húst tiszta lesz a bőröd" vagy fordítva. Nekem pl az segített sokat, hogy a tejfogyasztással leálltam (hússal is de mindegy), de én alapból laktózérzékeny vagyok. Másnak meg a szójától lesznek ragyái, eheti a tofut hús helyett napestig, sose lesz tiszta bőre. És éppen ezért nincs joga senkinek bántani a másikat az étkezési szokásai miatt. Az unokanővéredet helyre kéne tenni.
2020. ápr. 28. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!