Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak nekem ilyenek az ismerőseim?

Csak nekem ilyenek az ismerőseim?

Figyelt kérdés
Mindig jókedvű poénkodós vagyok,úgy szeretnék összejárogatni a barátokkal,rokonokkal,vagy írásban beszélgetni,sokszor egy hét múlva válaszolnak,de néha vissza se írnak.amiben az a fura,hogy nem egy illető ilyen hanem mindenki.minden hétvégén ott lennék valakinél akár,vagy csak havi egyszer,de csak én erőlködöm,így évente 3 találkozás van kb mindenkivel...szeretném ha ők is mesélnének,de faggatózni nem akarok,szó szerint még a nagy történéseket sem írják meg. Régen talán többet beszélgettek az emberek,csak én érzem hogy mindenki közömbös? .. egymással sem igazán beszélnek sokat. Mindig érzelmes voltam,tudom hogy jobban ragaszkodok másokhoz,mint ők viszont.miért van ez?
2020. ápr. 26. 16:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tényleg mindenki ilyen érzéketlen és közömbös. Havi kétszer ráírok másokra és már ragadös vagyok? Én örülnék ha gyakrabban eszébe jutnék a többieknek. Ez van..mindenki jól elvan magával
2020. ápr. 26. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezt (is) írtad: "... szeretnék összejárogatni a barátokkal,rokonokkal,...". Barátaid sincsenek?

Shakespeare: "Dániában valami bűzlik..."

2020. ápr. 26. 19:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, fura hogy körülötted mindenki így áll hozzád, rokonok és "barátok" is, ezen érdemes elgondolkodni.

Én pl egyedül nevelek egy ovis gyereket, mellette dolgozom, így marhára nem szívesen bájolgok senkivel ha végre van 1-2 óra szabadidőm, azt szeretem békében tölteni. DE! Az a pár ember, aki érdekel, velük tartom a kapcsolatot, van akivel napi, van akivel ritkában.

2020. ápr. 26. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egész héten lótok-futok, dolgozom, hajtom magam. Hétvégén nyugalmat szeretnék, nem pedig azt, hogy valami túlbuzgó barát a nyakamon üljön.

Félre ne érts: nagyon szeretm a barátaimat, de nem vagyunk már tinik, hogy minden szabadidőnket együtt töltsük. Van egy csapat, főiskola óta barátok vagyunk. ÉVente 2-3, extrém esetben 4 alkalommal szervezünk egy-egy ottalvós hétvégét. Bérelünk egy vendégházat, elmegyünk valahova, főzünk, dumálunk, jól érezzük magunkat - és mindenki ott van. Arra nincs idő sem igény, hogy család és gyerekek mellett minden áldott hétvégén más vendégeskedjen nálunk vagy épp mi menjünk valahova.

Annyi nagy történés meg egyszerűen nincs az életben, amit ne lehetne ezeken a hosszú hétvégéken megbeszélni.

Túlságosan nyomulsz, az a baj.

2020. ápr. 26. 19:57
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Milyen messze élnek tőled a rokonaid?
2020. ápr. 26. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva ez nekem is sok lenne, ha valaki ennyiszer zaklatja, hogy találkozzunk. Van családom, van életem, van hobbim, vannak szüleim. Ha kötelezettségen kívül van időm, nem random rokonokkal akarom tölteni a az időm. Évente kétszeres találkozunk, nekem az bőven elég. Túl sok vagy, és gondolom rengeteget szabadidőd van.
2020. ápr. 27. 08:24
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Akkor csak marha idegesítő lehetsz, hogy ennyire nem akarnak spanolni veled.
2020. ápr. 27. 09:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Én megértelek, velünk még évi 1-2 találkozásnál is képes valaki ezt csinálni. Bunkók, maradjanak maguknak...

A szomorú az, hogy pont az ilyen bunkó embereknek van a legtöbb barátja. És nem értem, hogyan, miért?!

Én arra jöttem rá, hogy hagyni kell őket, és idővel az ember talán talál olyan barátokat, ismerősöket, akik szívesen töltik vele az időt. Ha meg nem talál az ember ilyet, hát akkor is jobb egyedül, mint rossz társaságban.

2020. jún. 2. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!