Miért bánnak igy velem az ismeröseim?
Drasztikusan leromlott az életszinvonalam.
annó egy jól menő cégnél dolgoztam , jól ment akkor minden szép barátnő , norm fizetés , albérlet.
Bnöm el különváltunk 4 év után , mind 2 nek jobb igy
Ha én fizettem az albérletett akkor Jó vot mindent de amint rosszabodni kezdett az anyagi helyzetem olyan szintre hogy a létminimum is néha nezézkesen jön össze, albérletett - szoba bérlésre kellet váltani mindenki eltávolodott töllem . Bnöm el is Emiatt mentünk szét mert ha Én nemfizettem arról szó se lehetett hogy közösen fizessük az albérletett.
ha megtehettem , megtettem sose volt kérdés hogy irigykednék a pénzzel csak sajnos a helyzet hozta igy és egyedül már nem ment.
mindenki eltávolodik tőllem senkitöl nemvárhatok még egy biztató szót sem , nincs sok ismerösöm ez tény de már nemtudom hogy mihez kezdjek , miért van ez hogy senkire sem számithatok ? ha kellet segitség én segitettem barátnömnek is anyagilag is amikor kellet neki bármire pénz ha tudtam adtam és mindig is csak attól függöt hogy tudok e vagy sem , nem azon hogy akarok e vagy sem.
fiatalabb koromban ( most sem vagyok öreg) nagyon könnyen ment az emberekkel való kapcsolat, akár lányokkal megismerkedés , de most ugy vagyok már hogy semmi önbizalmam sincs , nem merek már semmilyen lánnyal megismerkedni mert szégyenlem hogy egy senki vagyok
napi 20 önéletrajzot küldtem huzamosabb ideig és alig pár helyről kaptam vissza választ hogy "köszönjük de nem" még a Máv takaritást is megpróbáltam szóval nincs azzzal baj hogy nem szeretnék csak azzal hogy nincs lehetőség.
Már nemmerek ismerkedni sem , nemmerek senkivel sem beszélni kb mert hazudni nemfogok és ha elmondanám hogy milyen a helyzetem anyagilag vagy társadalmilag azonnal kinevetnének és otthagynának.
Leromlott az életszinvonalmam és haverok már nem hivnak , bnöm nincs már rajtam már amúgy is túl nőtt egy senki vagyok , nincs amutóm ,se pénzem, szorakozni sem járhatok mert örülök hogy kajára tellik nem discó ra. ( legalább neki legyen jó igy fogtam fel )
csak nemértem hogy miért van hogy ha katasztrófálisan rosszul( a lakhatása sem biztositott már, pont egy szobát tudok fizetni ) él valaki miért hagyja el mindenki és 1 pici jó sincs eggyetlen napjába mert mindenhol elutasitást kap és
lenézést.
már ott tartok hogy minden nap azt várom amikor alszok mert akkor elmúlnak a problémák.
NEM szenvedek enyhe depresszióban sem . Nagyon nagy akarat van bennem hogy elérjek valamit és legyek valaki csak sajnos lehetőség nincs rá és szépen összejöttek a dolgok az életemben ( nevelőotthon , 8 osztály ) szóval nemszámithatoksenkire és sajnos agyoniskolázva sem vagyok.
Nagyon reálisan látom a dolgokat ezért már közeledni sem merek senkihez , lányhoz mert tudom hogy dominálnom kell neki és ez mindig is igy volt csak manapság ez átfajult abban hogy egy korombeli (22) lányt nemlehet megfogni azzal aki vagyok és ami vagyok ( egy senki).
Miért távolodnak el az emberek és miért beszél pl a bnöm úgy velem mintha a legnagyobb ellensége lettem volna mindig neki? miközben talán Ő az a ki a letöbbet nyert ezzel? 4 év alat nemtudtunk eggyüt összehozni semmit csak akkor ha én fizettem szóval a szakitás most Létfontosságú volt mert nemvolt pénzem már semmire kb. és most úgy beszél velem mint egy senkivel (talán az is vagyok) de természetesen örül hogy vége mert igy ö élhet már és boldog.
Köszönöm szépen ha valaki elolvassa és válaszol rá
Szia kedves kérdező!
Először is nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történtek Veled az utóbbi időben.
Szerintem a barátnőd azért volt Veled eddig is a leírtak alapján, mert eltartottad és ez kényelmes volt neki, sajnos vannak ilyen nők, ha tényleg nem is törekedett arra, hogy megbeszéljétek és együtt kitaláljatok valamit a problémára, akkor talán sosem szeretett igazán... és nem tervezett közösen, hosszabb távra Veled. De erről nem Te tehetsz, belefutottál egy olyan nő csapdájába, aki azokat a férfiakat keresi, akik anyagi biztonságot nyújtanak, hosszútávon ő sem lesz boldog, mert sosem szeretett igazán senkit.
Az, hogy egy senki vagy az nem igaz. Egyszer pár évvel ezelőtt nekem is nagyon rossz volt a helyzetem, nem akartak összejönni a munkák, kb már engem is a barátom tartott el, de nekem ez kellemetlen volt, mert otthon is ezt láttam, meg én is így gondolom, hogy egy nőnek azért legyen függetlensége, saját keresete... és addig meddig kerestem míg elmentem éjszakai árufeltöltőnek, kemény volt, de úgy gondoltam, hogy csak az nem dolgozik, aki nem akar (itt most nem rád értem ne vedd magadra), ma már jó helyen dolgozom és mindenki elégedett velem és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok...
Nálad is azt látom problémának,mint anno magamban, hogy teljesen elvesztetted az önmagadban való hitedet, egy senkinek, semmittevőnek érzed magad, és ezt mutatod mások felé, és ha ezt látják sajnos, a mai, külsőségekre hagyatkozó világban nagyon nehéz lesz érvényesülnöd. Kezd pozitívabban látni magad, hisz volt idő, amikor "menő" voltál jól fizető állással, az az idő most is eljöhet...csak akarni kell és hinni magadban
Azt viszont mindenképpen javaslom, hogy amíg nem tudsz olyan állást találni, ami megfelelő, mindenképpen hasznosan töltsd el az idődet és TANULJ! Elvehetik a pénzedet, a hitedet, mindened, de a tudásodat nem..
Remélem tudtam segíteni, és bízom benne, hogy hamarosan jobb kilátásaid lesznek a jövőre nézve...
Üdv.:
nyuszi
Szia!
Sajnállak, én is voltam így, kerestem sokáig melót.. Ha nincs munka, nincs "pörgés", nincs pénz, nincs semmi.. Ez a gondod, hogy megállt az élet. De ne add fel!!
Lovakhoz nem értesz? Elmehetnél külföldre, ott mindig van kereslet lovászra. Sok a meló, de legalább van, lenne pénzed és félre lehet tenni. Neked környezetváltozás kellene.
Amúgy sok ember be van fordulva amiatt, h nincs állása, nagyon sokan éreznek hasonlót,mint te. Tanulj is valamit mindenképpen. Majd lesznek új barátok. Esetleg te is felkeresheted a régieket. De ha szoktál nekik panaszkodni sokat, lehet azért nem keresnek..
Hát a sok érdekkapcsolat miatt van ez így.
A barátnődet ne sajnáld, viszont amíg nem hoztad fel magad addig ne a nők legyenek a legnagyobb bajod hanem törj fel újra. Ne úgy tekints magadra mint egy senkire mert akkor mások is úgy néznek rád.
Egyébként most én is hasonló szituban vagyok csak az a különbség, hogy nekem szinte egy barátom se volt sohasem igaz bulizni sem jártam sehova, és nem hagyott el a barátnőm, igaz sosem éltünk együtt 8 év alatt talán ez a titka. ;)
Aki kb 8 éve végezte a 8 általánost - bizonyára nem kitűnővel, ha nem tanult tovább - nem csoda, hogy nem tud helyesen írni. Magasabb végzettségűeknél durvább kibák is előfordulnak...
Javaslatom, ha van ambíciód. Hogy ne pocsékold el a fiatal éveidet, mint sokan, tanulj! A munka nélkülieknek annyi ingyenes lehetőséget kínálnak, válasz közötte, amelyik közel áll hozzád!
Sokan frászt kapnak a tanulás szótól. Ezek a buta emberek. A mai világban nem teheti meg senki, hogy nem tanul holtáig. Aki megteszi - elveszett ember...Jön a másik, a tanult - aki a helyére lép. Ő meg elveszti a munkáját.
És még valami. Kevés fiatal érti meg, hogy ha elvégzi korán, a néhány év alatt az iskolát a további élete sokkal könnyebb, nem kerül olyan válságba mint Te!
Húzzál bele!
Igaza van az utolsónak. Én sem bántásból írom, de katasztrófa a helyesírásod és nem tudsz érthetően fogalmazni. Apróságnak tűnik, de nem az. Ez is egyfajta igényességet tükröz és normálisabb munkahelyre nem vesznek fel ilyen helyesírással.
Amúgy a legjobb az lenne, ha leérettségiznél (akár hétvégi suliban). Nézz utána milyen lehetőségek vannak.
Valamint kezdj el nyelvet tanulni, hogy legalább alap dolgokat megérts, utána próbálkozhatnál külföldön. Sok helyre keresnek fizikai munkásokat és a fizetés sem rossz.
Nagyon szépen köszönöm a válaszadóknak. Főleg az elsőnek.
Remegve írtam a levelet mert már annyira nem tudom hogy mit kezdjek. A helyesírás mindenképpen az én saram de van 1-2 olyan Betű ami nincs a billentyűzetemen és maceráns állandóan másolgatni az ékezetes megfelelőiket.
én nem mondogattam senkinek épp ez a baj hogy meg se hallgatnának, így ezért gondoltam hogy itt felteszem ezt a kérdést.
Köszönöm mindenkinek. !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!