Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Te jóban vagy a férjed lánytes...

Te jóban vagy a férjed lánytestvérével?

Figyelt kérdés
Láttam jó sógórnő viszonyokat,de hiába próbáltam férjem nővéréhez közeledni, már 7 éve semmibe vesz,pedig örülnék neki,mert nincs tesóm,stb.és a családjánál is persze megy a hasonlítgatás,ő mindenben ügyesebb ,én meg egy senki vagyok,mostohának érzem magam :) ő és a család is ezt érezteti.mint egy minianyós probléma.nem tudom mi lehet a baj velem..
2020. ápr. 26. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem. A testvérem feleségével vagyok jóban, ő kifejezetten olyan, mintha a húgom lenne, teljes értékű családtagnak tartom az első perctől kezdve, már hét éve.

A férjem húgával sosem voltam jóban, egyszerűen hiába próbálkoztam évekig, nem tudtuk megszeretni egymást.

2020. ápr. 26. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Mi teljesen ignoráljuk egymást. Emögött amúgy nincs harag, csak szimplán nem érdekeljük egymást kölcsönösen. (15 éve vagyok a férjemmel amúgy). Ugyanabban az évben születtem, amikor a húga, de 15 év alatt kb. háromszor láttuk egymást, abból egy alkalom az anyós temetése volt. Valószínűleg rátesz az is, hogy 250 km-re lakunk egymástól. Telefonon az életben nem beszéltünk, nem emaileztünk soha. Abból a két találkozásból is levettem, hogy teljesen más emberek vagyunk. Egyikünk sem jobb vagy rosszabb, csak más. Nem kötelező jóban lenni.
2020. ápr. 26. 15:56
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos utál. Nem a személyemet, hanem, hogy egyáltalán vagyok neki, így nem tudja azonnal ugrasztani a bátyját, amikor csak arra van szükség. Most az első gyerekünket várom, úgyhogy végképp én lettem a közellenség. Talán mondanom sem kell, hogy nem tartom vele a kapcsolatot. :)
2020. ápr. 26. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
Jóban vagyunk már 15 éve.
2020. ápr. 26. 17:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mi sem vagyunk jóban. Úgy igazából sose voltunk. Nem utáltuk egymást, de barátnők se lettünk. Eleinte a korkülönbség miatt nem volt nagyon közös témánk. Aztán meg egy hülye konfliktus miatt úgy összevesztünk, hogy azóta se beszélünk. Neki már családja is lett azóta, amit másoktól tudtunk meg. Sokszor szomorú vagyok miatta. Másképp is alakulhatott volna. Mi megakartuk beszélni a dolgokat, de ő nem volt rá hajlandó. Láthatóan nem is érdekli mi van velünk.
2020. ápr. 26. 20:02
 16/17 Metionin ***** válasza:
100%
Konkrétan régebb óta ismerem, mint a páromat, sőt anno szerves része volt benne hogy összejöttünk, mert a bátyja rávette, hogy hívjon engem hozzájuk :D amúgy nem vagyunk rosszban azóta sem, kicsit eltávolodtunk mert más életutat jártunk be de ha találkozunk, tökre elvagyunk.
2020. ápr. 26. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
27%
Nekem a legjobb barátnőm volt amíg össze nem jöttem a bátyával. Azóta kicsit megváltozott a viszonyunk. Szoktam hallani, hogy anyósnak szid,hogy pl.én minek megyek oda hozzájuk, miért nem maradok otthon.....amit nem is értek:) Anyósom szereti ha ott vagyok. Sőt, mindig mondja h örülne neki ha gyakrabban mennék. Jól kijövünk egymással. És előtte nem akartam rá szólni a lányára, de legközelebb biztos félrehívom aztán elbeszélgetek vele.....
2020. ápr. 27. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!