Nagyon gáz, ha elsírtam magam egy családi ebéden?
Férjemnél voltunk éppen, családi ebéd volt. Eljött a bátyja és a felesége is. Nekik még nincs gyerekük, nekünk már van.
Nagyon összejöttek a dolgok, párommal is, de ebbe nem megyek bele.
A családi ebédnél megint a koronavírus volt a téma, kik halnak meg, milyen szar az ország stb. Mindig a politika szapulása megy, ezt általában megszoktam már... De most kicsit kiakadtam rajta. Én ehhez nem tudok sokmindent szólni amúgysem szeretek politizálni.
Aztán lényegében elsírtam magam annyira ingerült voltam. Mindenki kérdezte mi a baj, az anyósom magára is vette...
Most nagyon kínosan érzem magam. :(
Nem azért sírtam el magam mert "nemtudtam"hozzászólni az asztali témához!
Amúgy még egy kisiskolás is tudna arról beszélni,hogy mennyi ember hal meg a koronavírus miatt,ha utánanéz a neten...
Meg ahhoz is,hogy milyen szarul működik néhol az egészségügy, a leghülyébb is tudja.
Egyszerűen csak elsírtam magam... Egyébként anyósom hívta el őket,nem én és mivel Budapestről jöttünk haza még március elején, saját házunk nincs így inkább megyünk anyósomékhoz mint a híd alá.
Előzőnek: Kérdező utalt rá, hogy párjával is "nagyon összejöttek a dolgok".
Kérdező, kínosan ne érezd magad. Buta emberek között voltál, és nyelted a butaságukat, ezért szakadt el benned a cérna.
Én férfi vagyok, nem szoktam sírni, de ha családi ebédnél a politika szapulása menne, meg a kuvikolás, hogy hányan haltak meg, meg hogy sz.. ez az ország - hát legalábbis elvették volna az étvágyamat!
Ha többször is megtörténne ilyen, egyszer elfogyna a türelmem, és megmondanám mindenkinek, hogy a legközelebbi családi ebédnél én bevonulok a szobába és egy órával később fogok odaülni, mert elrontják az étvágyamat és a jókedvemet ezzel a viselkedéssel.
Biztos lenne fönnakadás, de én így reagálnám le ezt sírás helyett.
A kérdező alighanem azért említette a sógorékat, miszerint azoknak nincs gyerekük, mert a sógorasszony alighanem ezért irigykedik a kérdezőékre, mert nekik viszont már van.
#4-es, azért eléggé durva valakit műveletlennek titulálni, mert nem szereti a politikát! Nem gondolod, hogy ezzel magadról állítasz ki negatív bizonyítványt?
eléggé túlérzékeny vagy, én akkor szoktam az lenni amikor minden összejön és sosem 1 dolog tehet róla. amúgy nem érdekel a politika és mégis mindig tudok hozzászólni -.-"
de utálom ha családban politizálnak vagy munkahelyen. Mindenki azt gondol amit akar, de nem jó beszédtéma, mert mindig ellentétet szül még a legjobb barátoknál is :S
Mieet lenneaz? Max csak magyarazkodnod kell mi volt a baj, es ha nem akarod megosztani veluk a mas bajodat... :)
Aki meg azt irta, hogy nem birja felfogni ebben a helyzetben, hogy maradjanak otthon: Miert, szerinted az nem gaz, ha elmegyunk a boltba es ott tomenytelen ember tomegen kb kesztyu es maszk nelkul tenfereg? Es boltba se menjek, mert maradjak otthon es ne tudjak enni adni a gyermeknek? Ha a csaladtagok se jarnak sehova, csak boltba, dolgozni (ok legalabb higieniat betratva szigoruan!) akkor nem mindegy, hogy kello tavolsagbol latjuk e egymast? Ugyan annyi esely van, hogya boltbol hazaviszunk valamit... Sok igenytelen embertol!!!! A minap is a boltban, kb a dolgozokon nem volt maszk, maximum az egyik penztaroson... Es igem volt ott oregebb dolgozo is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!