Nagyon gáz, ha elsírtam magam egy családi ebéden?
Férjemnél voltunk éppen, családi ebéd volt. Eljött a bátyja és a felesége is. Nekik még nincs gyerekük, nekünk már van.
Nagyon összejöttek a dolgok, párommal is, de ebbe nem megyek bele.
A családi ebédnél megint a koronavírus volt a téma, kik halnak meg, milyen szar az ország stb. Mindig a politika szapulása megy, ezt általában megszoktam már... De most kicsit kiakadtam rajta. Én ehhez nem tudok sokmindent szólni amúgysem szeretek politizálni.
Aztán lényegében elsírtam magam annyira ingerült voltam. Mindenki kérdezte mi a baj, az anyósom magára is vette...
Most nagyon kínosan érzem magam. :(
Az ,hogy műveletlen vagy és nem tudsz a politikai témákhoz hozzászólni még nem ok a sírásra . Vagy ha nem ezrét sírtál,ez miért releváns ? Illetve az mit számít,hogy nektek van gyereketek a bátyádéknak meg nincs ?
Úgy írsz ,mint egy 13 éves .
Amúgy nem gáz,hogy elsírtad magad ,csak ,ahogy mi sem,gondolom a családod sem érti mi bajod van :D
Szia. Mindenkinszokott sírni, meg az is aki azt mondja, hogy nem :D
Ezt nem kell szegyleni. A mostani helyzet miatt is lehetsz szomorú és sirhatsz is. Nem csodálom, mert ez most tényleg rossz mindenki benne van.
Kitartást kívánok mindenkinek!
Nem gáz. Nyugi. Velem is előfordult már. Igen idegessegeben, ingerultsegeben is tud sirni az ember. Amugy erre is valo feszultsegoldasra. Mas kinjaban rohogni kezd, az se jobb/rosszabb.
Ha még szoba kerul vagy maskor is elofordul hovatkozz arra, hogy nobo vagy es hat a hormonjaid. Aztan ha valaki meg mindig nem erti, mond hogy meg fog jonni es mostanaban elotte is olyan sirossa valok bocs.
a vírus tud tünetmentes lenni és eljártok ti is anyósék, sógorék is vásárolni, szóval NEM kéne összejönni.
a kérdésre válaszolva, nem értem a gyerek téma hogy jön ide és kicsit gáz, hogy elsírtad magad, de ha olyan jól alakul minden akkor kétlem, hogy ennyitől eltörne a mécses.
Itt más áll a háttérben, minthogy nem tudsz hozzászólni az asztali témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!