Rokonokkal okkal megszakított kapcsolat. Hogy engedted el/felejtetted el őket végleg?
Már ott követi el az ember a hibát, hogy ÉRTELMETLENÜL TEGEZŐDIK a rokonaival. (Felmenőkkel nem lenne szabad!)
Leggyakrabban a Nő és Férfi közötti BIZALOMVESZTÉS oka, hogy NINCSENEK ÉRTELMES "ÉN" HATÁROK...
Elég vegyes felvágott vagyok a származásomat illetően, a cigány rokonaimmal szakítottam meg a kapcsolatot évekkel ezelőtt. Hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor utolsó lépésként letiltottam őket a facebookról is. Nincs több "Nincs egy kis pííízed?" meg "Tényleg nem én vettem el" meg "Neked könnyű" meg "Csak kétezret, gyógyszerre kell a gyereknek, nem kábítószerre, esküszöm"...
Bátyám még gyerekként megtette, neki volt igaza, az ilyenek menthetetlenek. Szóval, nekem nehezen ment, de annál nagyobb volt a megkönnyebbülés. Eszembe sem jutnak azóta.
Én alapból eléggé elszigetelve nőttem fel a tágas család többi részétől, szóval alapból nem nagyon volt kapcsolatom a szüleimen kívül senkivel, max évi egyszer találkoztunk, de azzal nyilván nem alakult ki valami nagy kötődés. Amikor megszakítottam a szüleimmel minden kapcsolatot, megszakadt a többi rokonnal is, de nem volt köztük olyan, aki akár egy másodpercre is hiányzott volna az életemből.
A szüleimmel való kapcsolatom és azt a rengeteg traumát és bántalmazást terápia segítségével dolgoztam fel, azóta lezártam, elengedtem és egész egyszerűen csak nem vagyok rájuk kíváncsi, nem léteznek számomra. Nem is gondolok rájuk, ha meg valaki felhozza, semleges téma.
#28 #29 Sajnálom ami veletek történt! Erősek vagytok!
Apai ágon mindenkimmel megszakítottam a kapcsolatot,apám gyerekei 3 gyerek,nagynéném unokatesók..Nyomós okkal.
Aztán anyukám bátyjának a felesége aki egy bunkó idióta és anyukám meg engem sértegetett, miatt én velük sem beszélek ugyhogy tök jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!