Ki tudna ebben segíteni?
Az alaptörténet a következő:
Van egy unokatestvérem, akinek volt egy felesége, de elváltak egymástól, viszont tartják a kapcsolatot a gyerekek miatt. Ők messzi laknak tőlem, ritkán találkozok az unokatestvérrel, mégritkábban a feleségével. Amikor még tartott a házasságuk, akkor sem volt nagy kapcsolatom velük, egyik féllel sem, nagyon minimálisan ismerjük egymást a volt feleséggel.
Nemrég volt egy esküvő, ahol ott volt a volt feleség is, köszöntöttük egymást, de nem volt alkalom beszélgetni. Sűrűn néztem a hölgyet, mert sokszor magányosan üldögélt, és ez zavart. Amikor távozóban voltam az eseményről, megkérdeztem, hogy felvehetem-e FB-n, amire nem volt egyértelmű válasz, majd ma bejelölt.
Én szeretnék vele beszélgetni, de a kérdésem:
hogy hogyan vezessem fel ezt a dolgot? Mire kérdezzek/kérdezhetek rá úgy, hogy nagyon minimálisan ismerjük egymást? Engem érdekelne a személyisége, ki ő, mi történt vele az elmúlt jópár évben, stb.
Nem derült ki, hogy te nö vagy férfi vagy.
Ha férfi, akkor nem igazán okos ötlet a kapcsolat, mert lehet belöle több és akkor kész a családi botrány.
Ha nö vagy, akkor ilyen gond nincs.
Egész egyszerüen megírod neki, hogy szeretnéd jobban megismerni, érdekel, mi van vele.
Milyen családi botrány? Elváltak, onnantól az exnek nem sok köze van hozzá, hogy kivel mit csinál a magánéletben.
Ha szeretnél vele beszélgetni, csak tudod, hogy miről?
Kezdd olyan általánosságokkal, hogy mi van vele, mióta elváltak. Munkahely stb
"Milyen családi botrány? Elváltak, onnantól az exnek nem sok köze van hozzá, hogy kivel mit csinál a magánéletben."
Elvileg igazad lenne, de ha netán közelebbi kapcsolat lenne köztük idövel, akkor a legtöbb ember fel van háborodva, hogy excsaládtaggal kezd valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!