Miért van az hogy családon belül a női tagok nem értik meg egymást? Sokszor utálják egymást.
És miért a nők vannak MEGINT pellengérre állítva?
Az após-veje, apa-fia, mostoha fater-nevelt fiú, fiútesók kakaskodása nem gond, nem létező probléma? Többször fordul elő a nőknél-kártyával meg akkor jöjjön valaki, ha hiteles statisztikát tud erről felmutatni. Az “én családomban, a barátnőmében meg a szomszédéban is” az nem ilyen.
Értem. Tehát amikor egy nőnek az anyósával vagy sógornőjével probléma van, "már megint a nők". De amikor az apóssal, sógorral, fiú tesóval van a harc, az nem számít, ilyenkor nincs "megint a férfiak". Micsoda hímsovi kérdés ez már?
Nekem nincs bajom a családom nő tagjaival és a barátnőimmel majdnem 30 éve vagyunk jóban. (A gimi kezdete óta). Ilyen jó férfi barátságot még nem láttam, de lehet lökni a közhelyeket erről is....szánalom ami itt megy.
Nem mindegyik nő ilyen.
Állítólag angol tudósok felfedeztek egy olyan nőt, amelyiknek volt agya.
(De lehet, hogy csak kacsa volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!