Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most így az ünnepek alatt...

Most így az ünnepek alatt azon filozofálok?

Figyelt kérdés

Vannak olyan rokonaim akik muszájból jönnek látogatni és 5 percig sem vagyok képes elviselni őket.

Hogy képes ezeket az embereket elviselni a családja, felesége, barátai?

Otthon másképp viselkednek vagy, hogyan?

2019. dec. 24. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Rólad is gondolhatja ezt valaki. Szerencsére minden ember más és ha nem is mindig könnyen, zökkenőmentesen, de megtalálja a hasonszőrű párját.

Meg aztán az is lehetséges, hogy mások is nehezen viselik el, de úgy vannak vele, hogy azt az 5 percet kibírják.

Családon belül pedig mindig nehéz a változtatás, mert általában fel kell rúgni mindent, beleértve az anyagiakat is, főleg ha kisgyerekek is vannak. Inkább tűrnek.

2019. dec. 24. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Talán másokkal kedvesebbek, más arcukat mutatják.

Az is lehet, hogy aki velük él, az még rosszabb.

Minden relatív.

Miért ünnepeltek velük, ha ilyenek?

2019. dec. 24. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert testvéremék..
2019. dec. 24. 11:45
 4/7 A kérdező kommentje:
de nem csak ők egyedül ilyenek, keresztanyámék is hasonló, csak enyhébb verzió
2019. dec. 24. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

"Hogy képes ezeket az embereket elviselni a családja, felesége, barátai? ... testvéremék.."

Te vagy a családjuk! A kérdés inkább az, hogy hogy nem vagy képes elviselni őket legalább egyszer egy évben...

2019. dec. 24. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, hogy valakiket csak a vérség köt össze, különben totál különböző emberek, és másképp az életben nem találkoznának, vagy fűznék szorosabbra a kapcsolatukat.

Vagy az van, hogy összeszorítod mindened, és elviseled egy évben egyszer, vagy megmondod, hogy bocs, de ne erőltessétek.

2019. dec. 24. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem most jött el az a pillanat , amikor elmondtam hogy nem vagyok kiváncsi olyan rokonokra , akik az év többi napján leszarnak , ilyenkor meg megy a kötelezős jópofizások :D
2019. dec. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!