Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan lehet megmondani a...

Hogyan lehet megmondani a rokonnak, ha ehetetlen a karácsonyi ajándékba hozott süteménye?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jártatok-e már így, de velünk ez először fordult elő.

Eleve nem vagyunk egy válogatós fajta. Amit kapunk annak örülünk, de ma az egyik rokon anyuka(40) olyan nagy doboz zserbót hozott ajándékba aminek a tésztája nyers volt és a lekváros-diós tölteléknek is igen fura íze volt és olyan folyós állagú volt az egész.

Nem feltételeznénk rossz szándékot, és biztosan sokat dolgozott vele, de a végeredmény az valami pusztítóan rossz. Lehet, hogy nem is tudja, de ehetetlen. Még elajándékozni sem merjük, olyan rossz.

Hazudjuk azt majd utólag, hogy finom volt?

Még a végén ismét meglep hasonlóval.

Járt már valaki így, hogy ehetetlen ételt kapott?

2019. dec. 24. 01:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
41%

Hát, igen, itt is írják többen is, hogy nem mindig sikerültek a sütik. Tanulság: házi készítésű ételt nem szabad ajándékozni.

Én sosem tennék ilyet. Jól főzök, de sosem lehet tudni, hogy egy hajszál nem esik-e bele, nem sül-e bele véletlen. Ritkán, de előfordul ez is. Én nem kockáztatnám meg.

Sütit csak cukrászdait vinnék.

2019. dec. 25. 00:59
 22/24 anonim ***** válasza:
39%

Karácsonykor volt a cégnél, ahol dolgozom ünnepi ebéd. Egyik nő rendesen megsózta a kaját, mondván, hogy sótlan. Nekem és másoknak sem nem volt az.

Na, most képzeljétek el, ha ez a nő kezdené el körbeajándékozni a túlzottan sós főztjét. Ami szerinte finom.

2019. dec. 25. 01:01
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad tulaggodni. Hazafele jovet ki kell dobni a francba aztan kesz!! Nekem is sz@rul esne ha parom kidobna edesanyam sutenenyeit de anyam tudja h mit TUD jol elkesziteni,meg is mondta. :"D nem alk neki olyannak ami..nem,a tobbi jo! A parom mamaja rendszeresen kuldd kettonknek kajat amit SOHA se ettunk meg meg itthon..talan 1000alkalombol 1x. Mindig nagy szeretettel es nekunk kuldi es a tobbi unokajanak is foz sut,de szornyu. Es ok is elviszik...igy parom se bantja meg. De parom szulei tudjak vagy erzik h megy a kukaba igy az anyja nem foz nekunk csak neha.
2019. dec. 25. 02:11
 24/24 anonim ***** válasza:
94%

"nagy doboz zserbót hozott ajándékba"

Mindig mindenkit kértem, hogy ne hozzon édességet, vagy süteményt ajándékba. De csak hozták. No erre bevezettem, hogy leülünk, kinyitjuk, és muszáj enni belőle. Volt nagy jajveszékeslés, hogy már eluntam, meg így, meg úgy, de nem engedtem az új szokásból. Ha hoztál sütit, enned kell belőle! Nem is egyet!

Két év alatt leszokott mindenki.

Csak javasolni tudom neked, hogy a hozott sütikből azonnal kínáld meg a kedves süteményt hozó vendéget, és ne engedd, hogy kimentse magát. Muszáj legyen enni belőle!

Ne félj, legközelebb nem sózza rád az elrontott sütit...

2019. dec. 28. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!