Hogy lehet jól megszervezni a karàcsonyt?
Nálunk minden évben gond van belőle, hogy valaki félreérti, hogy mi van a családi rendezvényekkor.
Lehet, hogy azért, mert 6-7 külön család vesz rajta részt, de egyszerűen olyan eltérésekre derül fény két nappal koràbban, hogy a csapat fele hiszi (miután messengeren reagált a helyszínre), hogy másik városban tartjuk. A másik fele a csapatnak elfelejtette, hogy mit kell főzni, és mást hoz, mint amit megbeszéltünk (és nem mindegy, hogy mondjuk lesz-e köret vagy mindenki húst főz, meg elfelejtették, hogy az emberek fele laktózérzékeny, úgyhogy főzhetek én utolsó pillanatban).
Ráadásul szintén kiírtàk mettől-meddig tart a karácsony, amit szintén nem tudtak mások, úgyhogy rajtunk kívül mindenki 1-4 óra késéssel érkezik. Öt óra lesz az egész buli...
Körbetelefonálunk mindenkit, írtunk messengeren. Elmagyaráztuk az embereknek, hogy hogyan fog kinézni. Csak az én családom ilyen, vagy ez általános? ( Nem rosszból csinálják, minden évben ez megy, de minden évben mindenki extra energiát fordít rá, hogy sikerüljön mégis összehozni, csak jó lenne, ha nem kellene minden évben egy-két nappal előtte ennyi időt eltölteni a szervezéssel, nem zokogna az összes szervező (engem leszámítva), hogy nem jött össze az egész stb.
Köszi, hogy elolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!