Miért kell utálni, lenézni azt akinek nincs gyereke és nem ez az élete egyetlen célja?
Jaj hagyjuk már ezt az "öregkorukban majd úgyis megbánják" dumát. Annyira szanalmas és még csak nem is igaz. Normális ember nem azért csinál gyereket, hogy aztán legyen aki "ranyissa" az ajtót. Hát hogyne, hány olyan ember van, aki felé a gyerekei felé se néznek, mert vagy nem jó a viszonya, vagy messze laknak vagy még messzebb, külföldön stb stb. Egy gyerek SEMMIRE se garancia. Másrészt csak azért, mert valakinek nincs gyereke még véletlen sem lesz törvényszerű, hogy magányos lesz, ahogy arra sincs semmi garancia, hogy akinek van, az nem lesz magányos. A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Azzal a rokonnal meg, aki azért b*unkózik, mert nem akarok gyereket, úgy elküldenem a jó büdös ******ha, hogy csak na és az életben többet nem állnék vele szóba. Francnak van szüksége ilyen mérgező, ítélkező, másik méhében turkáló emberre.
Engem sosem cseszegettek, amíg gyermektelen voltam. Anyukám mondogatta egyedül, hogy addig nem fog meghalni, amíg nem lesz tőlünk unoka. Sajnos, aznap derült ki hogy terhes vagyok, amikor kiderült az is, hogy hasnyálmirigy rákja van. :-( De azért az unokát még látta.
Viszont amit mostanában tapasztalok, hogy mindenkit leszólnak aki leírja itt, hogy a gyermekvállalás természetes dolog, ösztönös vágy normál esetben a nőknél. Le leszel pontozva, ha leírod, hogy te hálás vagy a gyermekedért és ki tudsz teljesedni az anyaságban is. Más kérdéseknél meg szidják a nőket, hogy úgy vállalnak gyereket, hogy nem is igazán akarják. De ha szereted a gyerekedet és vágytál rá, akkor gyikes sztenderd szerint maradi vagy és le leszel pontozva. Fura világ ez itt. Én sosem mondtam a gyermektelen barátnőimnek hogy szüljenek mert az nagyon buli, tiszteletben tartom mindenki döntését, de vicces, hogy mégis engem szólnak meg, mert van gyerekem és még örülök is neki.
A fehérek között is sok az állami támogatásra szülők száma, de lásd be, hogy a cigányoknál a többség tényleg ész nélkül szaporodik. Egy családban legalább 5 gyerek, kevesebb az aki 2-nél meghúzza a határt. A környékemen min. 4-5 gyerekes családok vannak. Ez van. Kár magad felhúzni a többség szokásán. Jogosan vannak lenézve.
Aki szerint az allami tamogatasra szulnek az emberek az kapaszkodjon meg: nincs szamottevo hatasa a szulokepes koru nok guermekvallalasara ezeknek wz intezkedeseknek.
Aki meg itt rinyal hogy leszoljak mert gyermektelen az mwg azoknak rinyaljon akik leszoljak miatta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!