Ez normális felfogás?
Itt két lehetöség van: vagy megszokod, hogy a párod örökké gyerek marad és a szülökön lóg, vagy lelépsz!
Itt nem a szülökkel van baj, hanem a pároddal, ö az, aki nem képes leválni a szülökröl és felnöttként. önállóan élni!
Addig menj, amíg nincs egy-két gyerekeket, mert utána sokkal nehezebb lesz.
NEKI ez a normális, neked nem. Nem hiszem, hogy ez az ellentét áthidalható lenne, főleg ha mellé még a tisztelet sincs meg közöttetek (ami nyilvánvaló, miután ilyeneket mond neked, mint amit a kommentedben írtál). Biztos, hogy kell ez neked, megéri ez?
Nekem se normális, de ez tök lényegtelen a ti helyzetetekben, attól még, hogy lesz aki melléd áll, ő még nem fogja megváltoztatni a véleményét. Én alapból elkerültem a családcentrikus embereket, mert pontosan tudom, mennyire eltér az értékrendünk és nem akartam kitenni magam az ilyen helyzeteknek. Legközelebb válassz okosabban.
"Tegnap pl.azt mondta nekem hogy úgy kib.szlak innen a ge.ibe,mint a s.zart... Ha nem változok meg"
Ha ezek után te még mindig ott vagy, akkor mindent megérdemelsz!...sőt a dupláját!
Mondjuk a gyerekét NINCS jogod "lerendezni".
És Ő az első, NEM te.
Amúgy igen, vannak családok, ahol ez normális, és szerintem ez jó dolog.
Neked nem jön be.
Hagyd el, úgysem szeretitek egymást.
Ez sajnos nem fog változni, sőt, csak még rosszabb lesz.
Döntsd: feláldozod magad vagy még lépsz, amíg lehetőséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!