Van a házastársad rokonai között, olyan, akit nem szeretsz?
Figyelt kérdés
Ha van, ebből konfliktus a pároddal?2019. nov. 18. 15:23
1/11 anonim válasza:
Van ilyen
Nincs konfliktus, nem szoktunk emiatt veszekedni. Elmondom hogy rosszul esett h xy ezt csinálta, de ő is tudja hogy neveletlenek, már nincsenek meglepetések
2/11 anonim válasza:
Nővére... Nagyon meg akarja mindig mindenkinek mondani hogy mit és hogyan csináljon. Ha valamit nem az ő elképzelése szerint csinálnak kitör a háború. Végül úgy csinál mintha mi sem történt volna. - nincs belőle konflikus
4/11 anonim válasza:
Van. Húga, öccse. Én ignorálom őket (szerencsére nem nehéz, van köztünk 150 kilométer). Semmi konfliktus nincs ebből a férjemmel, ő sem igazán tart velük kapcsolatot.
6/11 anonim válasza:
Van, ráadásul nem is vér szerinti rokona. A fiútestvére felesége. A férjem sem szereti, de jobban el tudja viselni mint én. Mivel engem többször megsértett, pár éve találkozni se találkoztam vele. Emiatt pedig nagyon sok konfliktusunk van a férjemmel.
7/11 anonim válasza:
Csak olyan van.
Igen ebbol van csak konfliktus koztunk...
8/11 anonim válasza:
Van.
Sógornőm (feleségem nővére) és még inkább az ő férje.
Feleségem kb. tudja, mit gondolok róluk, de őelőtte nem szoktam szidni a sógort. Egyébként ő sincs róla jó véleménnyel, a nővérével is adódnak ellentétek, csak hát mégiscsak az ő családja.
9/11 anonim válasza:
Van. El mondom kivel mi a probléma és teljesen meg ért. Megbeszéljük és nincs probléma. Az ő részéről is van nem kedvelt család tagom.
10/11 anonim válasza:
Van mindkettőnk csalàdjàban nem kedvelt rokon. Mindent megbeszélünk és 💯%-ig egyetértünk, konfliktus nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!