Normális a tesóm? Hogy gondolta ezt?
Figyelt kérdés
Ma délután halt meg a nagymamánk. Most láttam fb-n, hogy nővérem kiposztolt róla egy képet, idézettel. Rengetegen kommenteltek, részvétet kívántak. Olyanok is, akik se nagymamámat, se a családunkat, de jóformán tesómat sem ismerik! Nem értem ezt miért kellett. Miért nem kérdezett meg erről, kirakhatja-e? Mindig mindent posztol, de ez egy kicsit sok. Az pedig hogy idézetet ír és úgy állítja be az egészet mintha tökéletes lett volna a kapcsolatuk, álszent dolognak tartom.2019. jan. 4. 21:52
11/17 anonim válasza:
Ez felháborító! Szerintem kössetek mindenkivel titoktartási szerződést, többek közt a temetkezési vállalat dolgozóival is. Te hollywood-i csillag! És kordonozzátok el a temetőt is. A rajongók még a végén letámadnak. Istenem...
12/17 anonim válasza:
"8-as! Mit csináljon a kérdező? Sírjon egész nap? Az jobb lenne?"
Mindenesetre normálisabb. Amikor tavaly meghalt a nagymamám, én azt csináltam. Mondjuk ha ennyire leszarnám, mint a kérdező, és csak a tesóm iránti gyűlölködés lenne a fontos, akkor biztos én se sírtam volna, hanem azt lesem, hogy ki mit posztol...pfff...
13/17 anonim válasza:
Az ő hozzátartozója is az elhunyt. Ő így gyászol, más meg másképp. Nem mintha egyetérték azzal, hogy manapság az emberek lassan azt is kiposztolják, hogy melyik zoknijukat veszik fel, de tényleg nem vagyunk egyformák.
14/17 anonim válasza:
12-es! A kerdező felment az fb-re. Es? Ne is mozduljon ki otthonrol? Ne szexeljen, ne egyen, ne nézzen tv-t? Vicc... A tesója mit csinál??? Még durvabbat, ki is posztolja! Logikád az van...
15/17 anonim válasza:
Azokat a kommentelőket akik szidják a gyászoló kerdezőt lelketlen bunkók! Nézhetnétek kicsit tükörbe. Mindenkinek a maga dolga ki mit csinál azon az oldalon. Itt biztos mindenki szent és jó ember... pont a gyk-n.
16/17 anonim válasza:
Még mindig nem olyan gusztustalan húzás mint mikor a temetésen készült fényképeket posztolják vagy a sírt fotózzák és azt
17/17 anonim válasza:
Részvétem.
De biz' isten nem értem miért kellene téged megkerdeznie arról hogy mit posztol a Facebookján. Az ő nagymamája is volt. Nem értem mi a felháborító ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!