Normális a tesóm? Hogy gondolta ezt?
Először is igy ismeretlenül, részvétem.
" Miért nem kérdezett meg erről, kirakhatja-e? "
Normális vagy? Miért kellett volna megkérdeznie?
Egyébként régen az újságban volt gyászhirek rovat, pedig azt szinte csak ismeretlenek olvasták.
Te megkérdezted tőle, hogy kirakhatom-e ezt a kérdést a gyk-ra?
Reszvetem!
Egyebkent ezt en sem ertem, de nem is konnyu eldonteni, hogy ezt most illik-e felrakni vagy sem. Mi egy regi ismerosunknrol csak a facebook miatt tudtuk meg, hogy elment az anyja.
Viszont mondok rosszabbat.
Egyik ismerosom kiposztolt egy kepet a halott nagymamarol. Na az durva volt, persze mondtak is, hogy ez nem igy megy. De nem is koporsoban, meg semmi. Csak az arca volt benne, meg talan a mellkasa. Elkepeszto, hogy milyen emberek vannak, szomoru.
Van aki verset ír az elhunyt hozzátartozójának, van aki dalt, könyvet.
Lehet, hogy tesód így akar valamilyen szinten elbúcsúzni tőle.
Az én tesóm is ilyen... Sajnos, nem érti meg, hogy nem kell kiteregetni a családi dolgokat. És szerintem sokszor álszent, mert nyilván én ismerem annyira a családon belüli viszonyokat. Na, nem illik, szerintem. Annyit tudok tenni, hogy nem nézem, miket posztol. Ennyi.
Részvétem!
Először is őszinte részvétem!
Szerintem nem illik ilyet kiposztolni. Akire tartozik az úgyis megtudja.
Én túlzásnak tartom!
8-as! Mit csináljon a kérdező? Sírjon egész nap? Az jobb lenne? És a tesója mit csinál? Fogadom ott lesi ki mit kommentel. Ez róla szól, hogy sajnálják! Képet keres, meg idézetet, ahogy meghalt a nagymama? Hogy posztolja? Na ez nem normális!
Az írott sajtót meg ne hasonlítgassuk a nethez.
Én a helyedben vagy hallgatnék, vagy elmondanám neki ezt nem kellett volna.
Ha híres emberről van szó pl akkor oké, megértem. De ez magánügy.
Részvétem!
Amúgy miért is kellene téged megkérdeznie erről? Te vagy a főnöke vagy mi? Az én nagyim tavaly halt meg, és a rokonaim szintén kiposztolták a közösségi oldalra. Nyilván nem kezdték el sorba válogatni a több száz ismerős között, hogy ki az aki megnézheti és ki az aki nem.
A temetésről is sokan onnan értesültek. Manapság a közösségi oldal nemcsak a selfiek posztolására lehet alkalmas, hanem pl. ilyen és egyéb hirek megosztására is.
Ahhoz, hogy a tesódnak milyen volt a kapcsolata a nagyiddal, pedig igazán senkinek semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!