Hogyan győzzem meg a mamámat hogy hozzak egy kutyàt?
Érzelmi zsarolás, nyerő ötlet!!
Pff.
Mi is úgy szereztünk kutyát mamának, hogy követett hazáig és megtartotta. Meg a szomszédét is etette sokáig. Most már csak cica van otthon, és mama nem is akar kutyát (mi lesz vele, ha meghalok?) és tiszteletben tartjuk a kérését.
Lesz saját házad, lakásod, és annyi kutyát tartasz, amennyit akarsz. Addig meg csitt.
Ráérsz gondozni?
Telik rá?
Te takarítasz utána?
És ha nem engedi meg és elköltözöl, akkor mi lenne a kutyával? A mamád nem hülye, tudja, hogy úgysem fogsz.
Az ő háza, ha nem akar megegy kutyát, akkor ennyi.
Ha nekem azt mondanád, hogy elköltözöl, ha nem hozhatsz még egy kutyát, akkor azt mondanám, hogy hajrá. Élj meg egyedül és tarts fel egymagad 2 kutyát, így nincs vita.
Én is egész életemben vágytam kutyára, sosem lehetett, csak mikor elköltöztem otthonról. Eszembe se jutott volna csak úgy hazahozni egyet. Családban élünk, közösségben, aminek vannak alapvető szabályai. Nem tudom Te mit szólnál ha valami hülyeséged miatt egyből azzal támadna be a mamád, hogy kitesz otthonról.... Felháborító a gondolkodásmódod.
"Azzal megilyesszem hogy elköltözök ha nem hozhatok még egy kutyát?" Remélhetőleg a mamád becsüli annyira magát hogy nem tűri el egy magadfajta zsarolási kísérletét. Basszus, hány éves vagy ezzel a hisztikirálynő húzással?
Ha nekem adnád ezt elő, kinyitnám a kapu hogy indulhatsz. Zsarolni akarod a saját házában? Hát lehet hogy meglepődnél az eredményen...
Engem nem tudnál érzelmi zsarolással megiJeszteni. Azt mondanám erre, hogy "fel is út, le is út. "
Inkább legyél hálás, hogy ott élhettek és az első kutyát elfogadta, megszerette.
Persze, ijeszd meg, hogy elköltözöl. Csak vigyázz, nehogy kitárja az ajtót, hogy akkor menj, és végül te ijedj meg😁
Hány éves vagy ennyi ésszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!