Adrika901 kérdése:
Hogyan győzzem meg a mamámat, hogy átjöhessen a barátnőm, mert egész nap unatkoznék, és már tanultam?
Figyelt kérdés
Nem erőszakoskdhatok, mert utálja, é nem mehetek át , stb.szigórúak :(2013. ápr. 2. 13:05
1/5 anonim válasza:
Mondd azt, hogy van egy jóképű nagyapja, és amíg ott a barátnőd addig otthon várja a nagyfater a mamit.
2/5 anonim válasza:
Mama, atjohet a Kati? MAr kesz vagyok az osszes hazimmal es olyan jo lenne vele beszelgetni.
3/5 anonim válasza:
Vagy átjön Kati és ezt mondja :
Szia! Kata vagyok, Van egy pepsid? XD
4/5 anonim válasza:
Vagy ezt mondd mamádnak: Mama szeretsz te engem? Akkor átjöhet a barátnőm??? Igazán rendes lány, majd meglátod ha megismered.
5/5 anonim válasza:
Vagy mondd azt hogy a barátnőd (vagy te) nem ért(esz) valamit (valamelyik tantárgyból), és szeretne átmenni a barátnőd, hogy elmagyarázd neki (elmagyarázza neked) azt amit nem ért(esz). Két sztori válaszd ki melyik és add elő. :)
De egy kicsit tényleg foglalkozzatok valamivel, hogy hihetőbb legyen a sztori. Azt is mondd mamádnak, hogy már minden kész van, csak ezt a valamit elkéne magyarázni. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!