A nagyanyámnak az a mániája, hogy mi őt lenézzük, mert "iskolázatlan falusi" és folyton gyűlölködik. Mit tegyek?
szerintem szrd le. most mi mást mondjunk? ha nem vérrokonod, magadtól is leszrnád, de megértem, a társadalmi nyomás miatt kell a külső megerősítés, mert ugye a rokonokat szeretni kell meg ilyen fszságok. hát őt éppen nem hiszem hogy kell szeretni.
(az a generáció vagyok, ahol a nagyszülők gyerekkori emlékeit az orosz/német katonák viselt dolgai és a szőnyegbombázás jelentik, szóval elég szr volt nekik, de azért aki alapállásban normális, az nem irigyli a következő generációk jólétét.)
Köszönöm, hogy ezt leirtad . Régóta sejtem, h ilyen emberek vannak , akik irigyelik a gyerekeiket , de azert ezt nehez volt elkepzelni mert en erre nem lennek kepes . En óvni akarom a lanyom minden bajtól es ha neki több jut mint nekem, annak idejen , elborit a csendes öröm.
De a nagymamád olyan szépen kimondja, kiadja magát
Hogy választ is adjak: nincs mit tegyél , van egy kisebbsegi erzese, hogy nem vegzett egyetemet , es ezt vetiti rátok , hogy ti nézitek le
Ö nézi le önmagát
A masik : van a nénibe egy ijesztöen nagy adag rosszindulat , gyulölet . Egy tankönyvi példája a rossz embernek
Kerulni kell . Ilyet mondjon az unokájának , hogy remelem megismered a szegenyseget es remelem a ferjed verni fog ?
Hát ez egy torzszulött
Tégy ahogy jòbak látod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!