Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyanyámnak az a mániája,...

A nagyanyámnak az a mániája, hogy mi őt lenézzük, mert "iskolázatlan falusi" és folyton gyűlölködik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig volt velünk szemben valamennyi kisebbségi komplexusa és sosem tudta lenyelni, hogy én jómódban éltem, míg ő gyerekkorában éhezett. Ahogy kezdtem felnőni, olyanokat mondott, hogy már alig várja, hogy meglássam felnőttként, hogy az élet nem fenékig tejfel, és látni akarja, hogy én férjhez megyek és az uram néha végre helyre tesz. Szeptemberben életemben először elmentem árufeltöltőnek (eddig adminisztratív munkát végeztem), az volt a válasza, hogy végre tudom, milyen az igazi munka, erre visszavágtam, hogy azért nem akarok egész életemben árufeltöltő lenni, erre beszólt, hgoy büdös nekem a munka, csak ahhoz értek, hogy irodában ücsörögjek. Nyáron voltam külföldön egy hónapot szakmai gyakorlaton, azzal üdvözölt, hogy most már én őt lenézem.
2018. nov. 11. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez a nagymama nem szeret téged, irigy rád, mert neked nem volt nehéz életed. Meg kellene szakítanod a kapcsolatot vele. Az én nagymamám is éhezett gyermekkorában, de a családjának ettől függetlenül a legjobbat akarta.
2018. nov. 11. 12:09
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

szerintem szrd le. most mi mást mondjunk? ha nem vérrokonod, magadtól is leszrnád, de megértem, a társadalmi nyomás miatt kell a külső megerősítés, mert ugye a rokonokat szeretni kell meg ilyen fszságok. hát őt éppen nem hiszem hogy kell szeretni.

(az a generáció vagyok, ahol a nagyszülők gyerekkori emlékeit az orosz/német katonák viselt dolgai és a szőnyegbombázás jelentik, szóval elég szr volt nekik, de azért aki alapállásban normális, az nem irigyli a következő generációk jólétét.)

2018. nov. 11. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen az amikor a vérbeli proli mentalitás keveredik a régi vidéki mentalitással megfűszerezve rosszindulattal. Amikor valami még a saját utódjától is sajnálja a jólétet, boldogságot, mert ha az ő tehene megdöglött akkor dögöljön meg onnantól mindenki másé is...
2018. nov. 11. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

Köszönöm, hogy ezt leirtad . Régóta sejtem, h ilyen emberek vannak , akik irigyelik a gyerekeiket , de azert ezt nehez volt elkepzelni mert en erre nem lennek kepes . En óvni akarom a lanyom minden bajtól es ha neki több jut mint nekem, annak idejen , elborit a csendes öröm.

De a nagymamád olyan szépen kimondja, kiadja magát

Hogy választ is adjak: nincs mit tegyél , van egy kisebbsegi erzese, hogy nem vegzett egyetemet , es ezt vetiti rátok , hogy ti nézitek le

Ö nézi le önmagát

A masik : van a nénibe egy ijesztöen nagy adag rosszindulat , gyulölet . Egy tankönyvi példája a rossz embernek

Kerulni kell . Ilyet mondjon az unokájának , hogy remelem megismered a szegenyseget es remelem a ferjed verni fog ?

Hát ez egy torzszulött

Tégy ahogy jòbak látod

2018. nov. 11. 13:59
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként meg, egy bizonyos kor után az öregek bekattannak és hülyeséget beszélnek. Legalábbis így tapasztaltam.
2018. nov. 11. 15:44
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Anyósom dettó ilyen féreg. Már 40 éves korában mikor megismertem is ilyen volt, ezek így születnek.
2018. nov. 11. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
29%
Bólogatni kell és mondani úgy van mama mondja csak... majd fogy....
2018. nov. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!