A nagyszüleimet velem kapcsolatban csak az érdekli, hogy
mikor megyek férjhez és szülők gyerekeket. Ne
látogassam őket többet?
:D Hát én se vagyok öreg de eszembe nem jutna hisztis pcsaként viselkedve megszakítani a kapcsolatot a nagyszüleimmel, csak azért mert rákérdeznek az unokákra. Na és, válaszolsz hogy még nem és mentek tovább. Hihetetlen önző és éretlen a korosztályom.
2018. szept. 15. 12:26
12/27 A kérdező kommentje:
De 3 éve ez megy. Ha velem kérdeznek vagy rólam csak az érdekli őket, hogy házasság és gyerek mikor lesz
Én megértelek, tényleg idegtépőek az ilyen emberek.
2018. szept. 15. 12:36
Ezek altalanos merdesek, ez erdekli oket, fogadd el. ha hem, ne latogasd oket, de ha ilyen vagy, valszeg venlany maradsz. Egg ilyen apro "Hilbert" szakitanad meg a kapcsolatot. Mit gondolsz, a majdani ferjeddel mekkora nezeteltereseitek lesznek 40_60ev alatt? Ez a baj sokmemberrel. Van egy kis gigszer a kapcsolatban, es mar is kapcsolatmegszakitast valasztjak. Egy Jo emberi kapcsolat hem Azert mukodik, mert nincs problema. De van, cask megoldjak. Meg kell beszelni, tenni erte es alkalmazkodni, elviselni. Az embereknek vannak idetlen szokasaik, amiket el lehet viselni, cask idegesito. Naked is vannak. Nekem is.
2018. szept. 15. 12:39
Én meg lassan 10 éve hallgatom. Na és, attól még a nagyszüleim. Azt meg nem hiszem el, hogy kizárólag erről beszélgettek, semmi másról.
2018. szept. 15. 12:42
Miért, mi érdekelje őket? Hogy milyet sz**sz reggel? Vagy mit várnál el, miről kérdezzenek?
Szerintem nem fognak megsértődni, ha csak leülsz velük és elkezdesz mesélni arról, amit éppen csinálsz.
De ez elég gáz, hogy amiatt nem akarod őket soha többé látni, mert érdeklődnek, hogy hogy alakul az életed.
Nem vagy jófej.
2018. szept. 15. 12:48
A 22 csak elírás volt, ugye? A hozzáállásod alapján kb. 12-nek tippelnélek, és nem azért, mert még nem szültél.
Mondd csak meg a nagyszüleidnek, hogy még baromi éretlen és gyerek vagy, minden való neked, csak a családalapítás nem.
2018. szept. 15. 12:51
Mondjuk érdekelhetné a nagyszüleit a munkája, a párkapcsolata, a tanulmányai, az, hogy mit csinál szabadidejében, stb...
Nem csak a "mikor szülsz már?" témakör.
2018. szept. 15. 12:51
19/27 A kérdező kommentje:
Nem általános kérdések. Hanem mondjuk mondom felvettek az egyetemre az volt a reakciójuk, hogy az ő idejükben a lányok férjhezmentek, nem az egyetemen lopták a napot meg a szívtelen karrieristák legye
"az ő idejükben a lányok férjhezmentek, nem az egyetemen lopták a napot"
Nagynéném reakciója erre az volt: "Jaj, mondtam én anyádnak, hogy szakközépbe írasson! MOST szerezni még szakmát...!!!"
Semmi "gratulálok" vagy ilyesmi.
Kérdező, én megértelek!
2018. szept. 15. 12:57
Kapcsolódó kérdések: