Nagyszüleimmel miről tudnék beszélgetni?
Én mindig elmesélem, hogy velem mi történt a héten és megkérdezem, hogy náluk ez, hogy volt. Pl. az egyik kolléganőm terhes és megkérdezem tőlük, hogy náluk kinek kellett bejelenteni, hogy kezelték ezt a helyzetet, mennyi időre mentek az emberek szülni. Vagy ma ez volt ebédre és akkor rákérdezek, hogy ők mit ettek régen a cégnél, bent ettek-e vittek ennivalót, mi volt a kedvencük, miről beszélgettek ebéd közben.
Persze egy idő után mindig ugyan annál a 20 történetnél kötünk ki, de legalább mindig hallok valami újat is. Így tudják mi történik velem és mikor valaki megkérdezi, hogy mi történt velük, akkor el tudják mesélni, hogy azt meséltem, hogy ... Legalább mindig tudom, ha a tesóm 5-öst kap az egyetemen vagy vizsgázik, valamelyik unokatesómnak új barátnője van vagy beteg valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!