Mit csináljak a nagyszüleimmel?
Néha elegem van a nagyszüleimből.
A szomszédba laknak és nem birok úgy kimenni az udvarra hogy ne kérdeznék meg h mit csinálok, mit csináltam, miért nem megyek le....
Folyamatosan ellenőrizgetnek és rám akarják erőltetni a begyöpösödött konzervatív nézeteiket. Nem képesek felfogni, hogy 18 éves elmúltam és nem tudnak irányítani és nem kellene úgy kezelni, mint egy hülyegyereket. Elvárják hogy kitűnő legyek, tisztelettudó és kedves-aranyos kislány.
hogy példákat is írjak:
-2-3 havonta rájön nagyanyámra, hogy elmagyarázza, hogy mindig körül kell nézni a zebrán stb. de könyörgöm NÉGY ÉVE járok be minden nap a belvárosba a gimi miatt!!!
-Azt mondja hogy ne legyek haragtartó, meg a többi keresztény érv/meg sem vagyok keresztelve plíz/ miközben olyan rasszista az öregasszony, hogy csak ámulok néha és a menyeivel is úgy összeveszett már és olyan véleménnyel van róluk, hogy csak na...
-Ma életembe először el mertem aludni és teljesen kivannak hogy úristenmostmilesz... és ezt nem tudják 3 szóban lerendezni, 10 percet kell rajta pampogniuk.... mert ha egy napot kihagyok az iskolából majd felfordul a világ....
Én csak azt kérem, hogy lemehessek a boltba anélkül hogy az utcán kéne megbeszélnie velem, hogy hova megyek, miért megyek és mit veszek anélkül, hogy a fél falu hallja. (ilyenkor kiszalad a kerítéshez és onnan kiabál nekem az utcára)
Tényleg egy hatalmas kérés lenne ez?
2-es, azert nem erzed tulzasnak, amit ezek a nagyszulok muvelnek? Szerintem sem normalis.
Milyen a nagyszuleid kapcsolata a gyerekukkel? Nalunk az apai nagymam ilyen, elvileg azert, mert amikor apa volt kisgyerek, a mamam latastol vakulasig dolgozott, ea sosem tudott kellokeppen foglalkozni apukammal, ezt pedig most probalja bepotolni tulzo feltessel - rajtam. Buntudat gyotri, amiert szerinte nem volt eleg jo anya anno.
Vagy vegyuk anyamat. 8 eve elvaltak a szuleim, anya ram sem bagozott, csupan az utobbi idoben keresi velem valamiert a kapcsolatot. Neha ilyeneket mond, hogy jol ragjam meg a falatot meg vigyazzak, nehogy elcsusszak furdeskor es megussem magam - kb
mintha most akarna bepotolni az anyasagot, mivel gyerekkoromban utalt engem, amiert nem fiunak szulettem.
Az en peldaimbol kiindulva, a nagyszuleid kapcsolata a csaladod mas tagjaival vagy veled nem lehet a legfenyesebb. :(
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!