Nagyszüleim azzal vádolnak minket, hogy "urizálunk", mert Bp-n vagyunk egyetemisták, ahelyett, hogy dolgoznánk és házasodnánk. Hogyan engedjem el a fülem mellett?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 12:38
2/32 A kérdező kommentje:
19-23
2018. ápr. 18. 12:43
3/32 A kérdező kommentje:
4-en vagyunk (testvérek és unokatestvéreK)
2018. ápr. 18. 12:43
4/32 anonim válasza:
szóval te vagy 19, a párod 23 nem?
5/32 anonim válasza:
meg kell mondani, hogy igen, így van, sőt, hetente elmész moziba, meg beülsz egy kávéra csak úgy, jól érezni magad
6/32 A kérdező kommentje:
Nem, az unokáikat szidják (a tesómat, engem, meg a két unokatesónkat), hogy egyikünk se dolgozik, házasodni sem akarunk, csak flancolunk.
2018. ápr. 18. 12:45
7/32 anonim válasza:
A kulcsszó elfogadás.
Ne felejtsd el, hogy mindig az intelligensebb ember a toleránsabb, úgy látszik itt neked kell annak lenned.
8/32 anonim válasza:
menj el gyárba dolgozni, keress ott vmi szerencsétlen aluliskolázott gyökeret, házasodj össze vele, szülj neki 2+ gyereket és aztán mondd meg h tessék, dolgozol meg szültél, és tarhálj tőle annyi penzt amennyit csak lehet :D meg fogja bánni amit mondott az tuti.xdd
9/32 anonim válasza:
Nem kell mindenre reagálni. Én ismertem egy nagyikát, aki a legnagyobb fiúuokáját ahányszor távozni látja, annyiszor üvölti utána, hogy “BIZTOS B___NI MÉSZ!” :D
Néha jobb ignorálni, mint belemenni egy végtelen vitába. Úgysem tudsz olyat mondani, amivel 70 év “életbölcsességet” átírsz a fejében.
10/32 anonim válasza:
Tényleg nincs értelmetle a vitának. A szemükben urak lesztek, és ez így van jól. A 80-as években még egy gyári melós, TSZ paraszt levett fejfedővel, nagy tisztelettel beszélt a “Mérnök Úrral”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!