Miért vágyik valaki dédunokára?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy az 50-es, 60-as nénik és bácsik szeretnének unokázni, de egy 70-80 éves ember miért akar, amikor már nem is játszana vele?2018. ápr. 14. 08:04
11/21 anonim válasza:
A puszta vágyban mi önzés van?
Semmi.
Akkor önző, ha rákényszeríti valakire a vágyait.
De az meg hülye, aki enged a nyomásnak és unokát, dédunokát szül, nem pedig azért, mert ő maga vágyik gyerekre.
12/21 anonim válasza:
Hogy elmondhassa, hogy ezt is megélte. Az én nagyanyám legalábbis ez a típus.
13/21 anonim válasza:
Mert egyre terjednek a 15 éves díszbhuhzik, az meg minden normális szülő és nagyszülő rémálma, amikor a Peti bemutatja otthon a Janit, vagy a Réka a Vikit. Szégyen, még ha összeszorított fogakkal színlelik, hogy de bátor a gyerek! Nem kell unoka, jó téma is családi beszélgetéseknél az!
Magukban meg sírnak.
14/21 anonim válasza:
Miért ne vágyhatna rá? Ezek természetes érzések, mint ahogy valaki vágyik gyerekre, vagy unokára. Egyébként nagyon sok dédi (legalábbis, akiket én ismerek) ugyanúgy játszik az unokával, mint a nagyik.
15/21 anonim válasza:
Egy gyerekkel nemcsak játszani lehet , sok minden mást is lehet vele csinálni.
Sétálni, fagylaltozni, tanulni, beszélgetni is.
Úgy hogy te inkább ne akarj se gyereket se dédunokát , ha annyi fogalmad van csak gyerekekről.
16/21 A kérdező kommentje:
Komolyan felpontozták azt a homofób hülyét?
2018. ápr. 14. 10:25
17/21 Andizsuzsi válasza:
Sosem kérdeztem meg a nagymamámat, hogy miért örült a fiaimnak. Örültem, hogy várta és szerette őket. Sőt. 97 éves, és ükunokát is szeretne. Pedig nyilván nem fog "foglalkozni" vele.
18/21 anonim válasza:
De ez olyan, mintha anyámhoz vennék kutyát.
19/21 anonim válasza:
Az én dédszüleim közel voltak a 70-hez mikor az első dédunokájuk született. Mégis 'foglalkoztak' velünk. A mamám sokat mesélt nekünk, körbe ültük és hallgattuk. A papa meg dögönyözött minket, vagy épp megmutatta hogyan kell kukoricából babát csinálni. Imádtunk náluk lenni, ha csak pár órára is.
20/21 anonim válasza:
Nagyanyámnak is vágya volt ez, de sajnos nem élhette meg. Hidd el nekem, a maguk módján foglalkoznának a kicsikkel. Nyilván nem tudnának velük elmenni a játszótérre, vagy nem tudnának fogócskázni, de mesélni, bábjátékozni, kártyázni, dominózni még tudnának vele. Nekik ez kicsit olyan lehet, mint mikor a saját gyermekükkel foglalkoztak így anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!