Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vágyik más is egy bátyjra?

Vágyik más is egy bátyjra?

Figyelt kérdés
Legidősebb gyerek vagyok, és amióta az eszemet tudom, azt szeretném, ha lenne egy bátyám. Csupa olyan ember vesz körül, akiknek van bátyjuk és szuper kapcsolatuk van egymással, és annyira irigylem őket emiatt... Félreértés ne essék: mindennél jobban szeretem a két kisebb tesómat, csak melléjük még jó lenne egy idősebb fiútesó. Más is van így ezzel? Van ennek valami pszichológiai vonatkozása?

2015. jan. 1. 21:42
 1/9 anonim válasza:

Én is örülnék, igaz nekem mindegy lenne, hogy idősebb vagy fiatalabb, mert egykének nagyon rossz lenne.

Én néha azokat irigylem, akiknek van testvérük.

2015. jan. 1. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak idősebb testvéreim vannak én mindig is kisebbet akartam.
2015. jan. 1. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Én húgot szerettem volna mindig, mert két kibírhatatlan öcsém van... shit happens, life is strange.

20L

2015. jan. 1. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, már van, de az sem kell. Kéred?
2015. jan. 1. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?

Nekem is van bátyám (csak ő van), én lány vagyok, nem tudunk sok mindent kezdeni egymással.

2015. jan. 1. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nővérem van, és kb. 3 szót beszélünk egy nap, hiába próbálkozom:( Sajnos nem tudok segíteni neked, de szerintem normális, hogy te is vágysz valakire, akire támaszkodhatnál, és nem neked kell vigyáznod rá:) 17/L
2015. jan. 1. 22:39
 7/9 anonim válasza:

Ha a helyemben lennél, vágynál rá, hogy ne legyen bátyád.

37 éves, le van százalékolva(nem vagyunk romák! :D), mert idióta. Amúgy teljesen egészséges férfi, csak kiba-szott lusta dolgozni és keresi a kifogásokat. Anyámmal él, ott fognak együtt megöregedni, hívő, homokos. Kell ennél több? Persze, ő anyám szeme fénye. :)

Bezzeg nekem fejemhez vágta 18 évesen, hogy húzzak otthonról, mert elege van belőlem :D

Imádom a családom. :)

19/L

2015. jan. 1. 22:59
 8/9 Buford Tannen ***** válasza:
Nekem van 1000km-rel arrébb :(
2015. jan. 1. 23:35
 9/9 anonim válasza:
Szia!Én is nagyon szeretném ha lenne egy bátyjám, jó lenne de sajnos már így lehetetlen😣,de helyette van egy cuki öcsém akit nagyon szeretek
2018. jún. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!