Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mi lehet annak az...

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy a gyerek egyiknapról a masikra nem vágyik az apjához?

Figyelt kérdés

A bátyám elvált a nejétől és kéthetente láthatja a gyereket ,de gyerek nem vágyik mondja, hogy apa nem megyek hozzád .

4 éves a lurkó .

2017. júl. 20. 14:04
 1/5 A kérdező kommentje:
eddig jól érzete magát szivesen jött ,nekem gyanús hogy mióta össze kapot az exével azóta nem akar a tesóm meg ha nem akar nem akarja erőszakkal .
2017. júl. 20. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Lehet hogy a batyad volt felesege be folyasoéja gyereket :( ismeros a helyzet de itt az van hogy batyam es a noje szet mentek es batyam fizeti a gyerek tartast meg minden de meg igx se engedi nagyon hogy batxam lahtasa sot mi meg csak egyszer lattuk a kislanyt
2017. júl. 20. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Lehet az ex teletömi a gyerek fejét az apjáról. Nagyon sok ilyen van...
2017. júl. 20. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Többféle dolog lehet.

Vagy ilyen ok nélküli hisztis dackorszak, vagy a volt feleség kezdett el uszítani, vagy a bátyádnál történt valami legutolsó láthatáskor (ami nem is biztos, hogy feltűnt bátyádnak, tehát nem úgy értem, hogy készakarva tett rosszat... ez lehet akár egy véletlenül ingerültebben való odaszólás is).

2017. júl. 20. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem az anyja uszítja a gyereket. de ez csak egy tipp.
2017. júl. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!