Átverjük a papát. Szerintetek helyesen?
Lassan 83éves, és nagyon beszűkült.
Szegény sosem volt egy sokat tapasztalt ember amúgyse, de így öregkorára sokkal rosszabb lett.
Titokban laktózmentesen tartjuk, mert érzékeny, de persze nem fogadja el.
Mióta a szívgyógyszere arculatot váltott (üvegesből leveles lett) anyu mindig kinyomkodja neki egy régebbi üvegbe, mert nem volt hajlandó bevenni.
A szemüvegére direkt ráültem, hogy hajlandó legyen cseréltetni.
Az optikában meg ledumáltuk a szemésszel, hogy a papa nem tudhatja meg, hogy romlott a szeme, mert nem vené fel a szemüveget (egyszer már megtörtént korábban, akkor anyuék egy keretváltással megoldották)
Anyu is és én is borzasztóan érezzük magunkat emiatt, és nem tudom, van-e jobb megoldás :(
Már miért lenne buta?
Mert nem tud szorozni és osztani?
Ezt ma már tudjuk, hogy a diszlexiához és a diszgráfiához hasonlóan létező szerzett zavar, a neve diszkalkulia.
Köze nincs a papa intellektusához.
Olvass utána és akkor nem fogod leminősíteni a papát!
Olvasni se tanult meg jól.
Tulajdonképpen nagyim tanította meg a nevét leírni, hogy aláírhassa a házasságlevelet.
Borzasztó ingerszegény környezetben nőtt fel, úgy 10éves koráig senkit se ismert a szülein és a testvérein kívül (a dédapám halála után költöztek a dédanyám szüleihez)
Nem rosszindulatból írtam, hogy buta.
Ne legyen lelkiismeret furdalásotok.
Le a kalappal, hogy vigyáztok a papára és ilyen talpraesettek vagytok. Sok lelketlen ember már az időskori zsémbesség miatt elfekvőbe dugja a szüleit, nagyszüleit és nincs lelkiismeret furdalásuk. Na az olyan embereknek lehetne.
Előttetek le a kalappal, ha egyszer ilyen helyzetbe kerülne egy szerettem én is úgy cselekednék mint ti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!