Nőljek??? Az nem nől, hanem nő!!! "Hogyan nőjek fel?"
2017. ápr. 9. 13:54
2/13 A kérdező kommentje:
Tényleg :D
Már érdemes volt kiírni, hiszen tanultam valamit.
Köszi, őszintén hálás vagyok.:)
2017. ápr. 9. 14:05
3/13 anonim válasza:
Azért, mert igaza van, attól még a stílusa alpári prosztó. Nem kell köszöngetni ha így szólnak hozzád. Ez az életben is így van, ne hagyd magad lábtörlönek használni.
2017. ápr. 9. 14:10
4/13 anonim válasza:
#3, nem jött le a kérdező szarkazmusa?
Kérdező: Miért nem megy a tanulás? Milyen édesanyád? Ilyen információk nélkül honnan tudjuk hogy kerülhetnétek közelebb?
2017. ápr. 9. 14:11
5/13 anonim válasza:
Akkor légyszives, másold be, milyen "prosztóságot" írtam! Mert én nem látom. Lehet vak is vagyok, nemcsak alpári. Én is megtudtam ma valamit. Köszi
2017. ápr. 9. 14:14
6/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy lány? Milyen iskolába jársz?
2017. ápr. 9. 14:30
7/13 anonim válasza:
Első: A nőljek az NEM nő, hanem növekedést jelent és nem nemi szerepet.
én legalább is így tanultam.
Beszélgess anyukáddal, akkor rendbe jöhet a kapcsolatod is vele.
2017. ápr. 9. 15:21
8/13 anonim válasza:
Hú, 7-es, te sem vagy,egy iq-bajnok. Ki beszélt itt a nemekről? Itt a nő, mint ige szerepel. Nincs olyan, hogy "megnől a fű", csak olyan, hogy "megnő a fű". L nélkül.
2017. ápr. 9. 15:30
9/13 anonim válasza:
Üssétek fel a Magyar értelmező kéziszótárt. Létezik nő főnévként és igeként is. Ez főleg a kérdezőnek szól, de Neked is, utolsó előtti, ha még diák vagy. Higgyétek el, egy tanár sem tud többet átadni, amit a könyvekből megtanulhattok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!