Miért nem köszöntöttek fel?
Pénteken volt a névnapom, de nem köszöntött fel a nagypapám, akivel egyébként együtt élünk. Azt nem lehet mondani, hogy elfelejtette, hiszen amikor mástól kaptam ajándékokat azt látta, hogy én bevittem a szobámba, és hallotta azt is, amikor a mamám megköszöntött.
A másik ágon lévő nagyszüleim még csak arra sem méltattak, hogy felhívjanak, és mindig az a nagyim van azon felháborodva, hogy én nem köszöntöm fel, amikor ez általában fordítva van. Idén a születésnapomat is elfelejtette, úgy jutott eszébe, hogy apukám rászólt.
Idén anyukám is elfelejtette ezt úgy tűnik (nem együtt élünk), hiszen aznap csak annyira hívott fel, hogy mondjam már meg a pasijának, hogy írjon neki vissza, mert összevesztek...Talán ez esett a legrosszabbul.
Nem mintha olyan nagy dolog és ünnep lenne a névnap, de azért ez kicsit rosszul esett, hogy én meg már azt tervezgetem, hogy kinek milyen ajándékot fogok venni a köv ünnepre, miközben tőlük egy jó szót és egy telefonhívást sem érdemlek. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Engem senki nem köszöntött fel, mondjuk művésztelepen voltam. Meg mondjuk le is szartam.
Egy szülinap már kicsit másabb pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!