Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért nem köszöntöttek fel?

Miért nem köszöntöttek fel?

Figyelt kérdés

Pénteken volt a névnapom, de nem köszöntött fel a nagypapám, akivel egyébként együtt élünk. Azt nem lehet mondani, hogy elfelejtette, hiszen amikor mástól kaptam ajándékokat azt látta, hogy én bevittem a szobámba, és hallotta azt is, amikor a mamám megköszöntött.

A másik ágon lévő nagyszüleim még csak arra sem méltattak, hogy felhívjanak, és mindig az a nagyim van azon felháborodva, hogy én nem köszöntöm fel, amikor ez általában fordítva van. Idén a születésnapomat is elfelejtette, úgy jutott eszébe, hogy apukám rászólt.

Idén anyukám is elfelejtette ezt úgy tűnik (nem együtt élünk), hiszen aznap csak annyira hívott fel, hogy mondjam már meg a pasijának, hogy írjon neki vissza, mert összevesztek...Talán ez esett a legrosszabbul.

Nem mintha olyan nagy dolog és ünnep lenne a névnap, de azért ez kicsit rosszul esett, hogy én meg már azt tervezgetem, hogy kinek milyen ajándékot fogok venni a köv ünnepre, miközben tőlük egy jó szót és egy telefonhívást sem érdemlek. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2017. dec. 3. 13:46
 1/8 A kérdező kommentje:
15/l
2017. dec. 3. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Én? Én nem tervezgetném az ajándékjaikat az ünnepre.
2017. dec. 3. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Ezek után még az ajándékokat tervezgeted? Jaj nagyon naiv vagy lelkem :(
2017. dec. 3. 14:36
 4/8 piriiiii ***** válasza:
89%

Engem senki nem köszöntött fel, mondjuk művésztelepen voltam. Meg mondjuk le is szartam.

Egy szülinap már kicsit másabb pl.

2017. dec. 3. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Sz*rnék bele, és úgy gondolnék rájuk, ahogy ők gondoltak rám. Nem drámáznám túl: Kevesebb felesleges pénzkidobásom lesz legalább.
2017. dec. 3. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki felköszönt, azt én is, aki nem, azt én sem. Ennyi.
2017. dec. 3. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Ez csak egy névnap, ne drámázz rajta. Sokan nem is tartják. Fogd fel úgy, hogy eztán te is lazán kezeled más névnapját. Ha belegondolsz nem a névnapod aggaszt, hanem azt vártad, hogy ajnározzanak és kapj valamit. Majd kinövöd.
2017. dec. 3. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Lepontoztátok a hetest, pedig igaza van. :D
2017. dec. 3. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!