Bunkóság sógoréktól, hogy nem köszöntöttek fel születésnapomkor úgy, hogy náluk minden évben születésnapi buli van a család összes tagjának?
De ti meghivtatok oket a szulinapodra? Keszultetek?
Vagy ok sem szoktak benneteket meghivni, csak beallitotok? Nem egeszen tiszta hogy szokott ez menni a masik oldalon, ahol mindenkinek meg van tartva a szulinapja?
Amugy ha jol ertem a ferjed csaladjarol van szo, ferjed nyilvan felkoszonti a testveret, ergo a sogornod szulinapja neked kb kotelezo.
De neki a tied nem....egyebkent a ferjed szulinapjat hogy, hol szoktatok unnepelni? A sajat szuleid, testvereid voltak koszonteni?
2-es vagyok.
Amugy nalunk is hasonlo a helyzet, talan annyiban kulonbozik, hogy neha ha valakinek eszebe jut akkor anyos vagy sogornom kuld egy uzenetet. Mi viszont rendszeresen jarunk hozzajuk koszonteni.
Ferjemet is csak telefonon szoktak.
Engem mondjuk nem nagyon erdekel, kinottem mar ebbol reg.
A FB-on mugy en sem szoktam koszobtgetni senkit, total szemelytelennek tartom, ha nem irna ki hogy mikor van szulinapom, eszebe sem jutna az embereknek. Az koszontson fel, akinek fontos vagyok, en is ugyanigy teszem. De varom el senkitol...max a ferjemtol es a sajat szuleimtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!