A szüleim soha nem engednek el szórakozni, mit tehetnék? L (a többi lent)
Semmit. Ugyanilyen helyzetben voltam.
Apum egyedül nevelt engem, a kis "örök-pici" lányát. Nagyon féltett. Sehova nem engedett el esténként, általában 8-9 óra a max( a 9 óra, de az is úgy, hogy Eljött értem)... Amikor előjött belőlem ez a buli utáni vágy, nagyon lázadni akartam úgymond:D mindig dühödtem meg vitatkoztam vele, miután a nyolcadik"telefonba-könyörgés" sem hatotta meg, mindig pontban 9!
Rájöttem amúgy, hogy ezzel a "lázadással" csak azt értem el, ha folytatom, hogy méginkább nem fog elengedni, már csak azért sem..
Szépen bólogatva tűrtem, helyeseltem, egyetértettem vele, így látta, hogy egyre érettebb lettem...;) neked is ezt ajánlom egyébként, ha látják hogy felfogod mit mondanak, előbb-utóbb a Te időd is eljön. ;) Csak türelemjáték az egész.
De hidd el, jobb néha, ha az a bizonyos póráz rövidebb, később rájössz!
Csak lesek, amikor a 12-13 éves kislányok megjelennek este a partikban, merthogy ők "buliznak". Jobb ez, a saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!