Mit kezdjek a papával? Nyáron nem mentem vele horgászni és most a szüleimnek olyanokat mond, hogy nem vagyok férfi, meg hogy valahogy +"férfit kéne" nevelni belőlem. Meg hogy meleg vagyok.18f
Szerintem meg így vagy jó ahogy vagy.
Engem is gyakran zaklattak hasonló dolgok miatt, de ez végső soron őket minősíti. Ők nem tudnak elfogadni.
Szerencsére én elég sok mindent meg tudtam tartani önmagamból, és ennek ellenére vagy inkább éppen ezért sikeres lettem.
Egy aránylag hagyományos munkakörben nagyon jól jön, hogy nem a hagyományos értékeken keresztül közelítek a világ felé.
A gyerekességét az ember úgy is kinövi idővel, akár akarja akár nem.
De attól, mert ezeket a nevetséges dolgokat amiket ők tartanak értéknek te nem tartassz annak, nem leszel kevesebb, sőt.
Valójában a világ sokkal jobb hely lenne, ha ezeket a f**zságokat már sikerült volna a hátunk mögött hagyni, mint hogy ki a férfi és egyebek.
Meg horgászat ami semmiről nem szól, meg katonaság ami szintúgy.
Csinálja az aki élvezi, de miért kell ezeket rákényszeríteni másokra?
Ha akkora értéket képviselnének, nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!