A napokban volt nagyanyám névnapja. Aznap nem mentem át hozzá köszönteni, mert dolgoztam, így másnap kerítettem rá sort. Közölte, hogy ő nem kínál meg semmivel, hiszen nem az adott napon köszöntöttem meg, így nem jár a vendéglátás, meg amúgy is hol az ajándék... Én meg megkérdeztem tőle, hogy ő amúgy szokott e engem látogatni, születés-névnap alkalmával egyáltalán felhívni stb. A válasz persze, hogy fogjam be a pofám, mert senki nem kíváncsi rám. Ennyiben maradtunk:) (Szellemileg egyébként teljesen rendben van, világ életében ilyen volt nem lehet az öregségre fogni:) Nektek is van ilyen rokonotok?
Ha mindig ilyen volt akkor min vagy meglepődve? Fogadd el olyannak amilyen. Megváltozni nem fog. És ne vedd fel a dolgait hiszen ilyen.
2017. nov. 22. 12:24
12/16 anonim válasza:
Szerencsére nincs ilyen rokonom.
Tuti nem mennék hozzá többet. Gondolom, nem fogsz neki hiányozni. Meg neked sem fog az ő társasága hiányozni.
2017. nov. 22. 12:28
13/16 A kérdező kommentje:
10es válaszolónak igaza van, csak nehéz elfogadni, mindig újra és újra meg tud döbbenteni a műsoraival..
Egyébként érdekes, mert ha sokáig nem nézek felé elkezd érdeklődni, hívogatni, hogy nem e akarom meglátogatni, de ha huzamosabb ideig "jóba vagyunk" mindig ez lesz a vége... úgy látszik nem fér össze a személyiségünk.:)
2017. nov. 22. 12:43
14/16 anonim válasza:
Nekem öregapám ilyen. Ha ő nincs felköszöntve akkor mi mit képzelünk magunkról. Ha ő "felejti el", akkor is az van hogy mi mit képzelünk magunkról hogy fel merjük hozni. :D
Tavaly se köszöntött fel szülinapomon meg szerintem előtte se. Névnapomat lehet nem is tudja mikor van. De én tartsam fejben az övét mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!