Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Az ilyen nagyszülő mégis mit...

Az ilyen nagyszülő mégis mit gondol?

Figyelt kérdés
A napokban volt nagyanyám névnapja. Aznap nem mentem át hozzá köszönteni, mert dolgoztam, így másnap kerítettem rá sort. Közölte, hogy ő nem kínál meg semmivel, hiszen nem az adott napon köszöntöttem meg, így nem jár a vendéglátás, meg amúgy is hol az ajándék... Én meg megkérdeztem tőle, hogy ő amúgy szokott e engem látogatni, születés-névnap alkalmával egyáltalán felhívni stb. A válasz persze, hogy fogjam be a pofám, mert senki nem kíváncsi rám. Ennyiben maradtunk:) (Szellemileg egyébként teljesen rendben van, világ életében ilyen volt nem lehet az öregségre fogni:) Nektek is van ilyen rokonotok?

2017. nov. 22. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Azt nem tudom, hogy mit gondol, de az biztos, hogy a fene sem köszöntgetné, ha ő eddig nem köszöntöt.

Nagy valószínűséggel, feléje sem néznék egyéb napokon sem, mert undorító.

2017. nov. 22. 10:53
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
A névnapot lehet előtte-utána 7nappal köszönteni. Nagyanyád el van tévedve.
2017. nov. 22. 10:54
 3/16 Lilla94;) válasza:
95%
Az tuti hogy többet a tájára nem néznék!
2017. nov. 22. 11:14
 4/16 hollófernyiges ***** válasza:
62%
Előtte nem szabad (babonából, meghalhatsz ha előre köszöntenek), utána 8 napig lehet az illemtankönyv szerint.
2017. nov. 22. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha a nagyanyád gondolkodásmódját vennénk alapul, akkor nálunk soha nem lenne megköszöntve senki, ugyanis legtöbb esetben hétköznapra esnek a szüli és névnapok. Mivel olyankor általában nem ér rá senki, hétvégén ünnepelünk nagyobb körben.
2017. nov. 22. 11:17
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Ez a névnapozás akkora baromság, nem is értem mit kell ezen ünnepelni.
2017. nov. 22. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Nagymamád eléggé illemtelen, már megbocsáss. Veszed a fáradtságot, és 1 nappal később felköszöntöd, erre meg neki áll feljebb. Hát tudod mikor mennék egy ilyen undormány stílusú megkeseredett idős "hölgyhöz"...
2017. nov. 22. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:
17%

ilyenek sajna az öregek....kötekednek, gúnyolnak, ócsárolnak, agresszívak..mintha az én nagyanyámat hallanám 85 éves.. -.-

amugy lehetséges hogy kezd le épülni szellemileg.

esetleg demenciája van :/

2017. nov. 22. 11:48
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bár nem erre számítottam:)

8as válaszoló: direkt írtam, hogy ő mindig ilyen volt, nem a korral jár, nem demens:)

Ettől függetlenül szeretem, mert a nagyanyám. Nem tudom megmondani miért, de elfogultságot érzek irányába, holott akik ismerik személyesen, ők is azt mondják, hogy a helyembe biztos, hogy nem tartanák vele a kapcsolatot.

2017. nov. 22. 11:51
 10/16 anonim ***** válasza:
94%

Miért? Mire számítottál? Hogy a leírtak ellenére majd téged fogunk ócsárolni? :)) Na tudod kinek mondana ilyeneket, és te még ragaszkodsz hozzá? Minek? Fogd be a pofád, nem kíváncsi rád? Úristen! Ha ez igaz, feléje se néznék, de még telefonon se hívnám.

A névnap nem egy olyan hű de nagy ünnep, öreganyó meg vérig van sértve. Akkor mit művel karácsonykor, vagy kerek születésnapján, vagy akár bármilyen más ünnepen? Erre szoktam mondani: pofám leszakad. :)

2017. nov. 22. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!