A nagyszülő kérhet olyat, hogy láthassa az unokáját?
Most az unoka miatt szeretne csak békülni? Mostanra már kedveli a menyét? Nem tudom, hogy mi van a háttérben de ha valami nagyobb balhé, vagy próbálta pl. szétszedni őket anno, akkor megértem, hogy nem annyira nyitott a békülésre.
Az unokát láthatja, mert joga van hozzá, de arra nem köteleznek senkit, hogy ők látogassák a nagyit. Mondjuk én nem is mennék nagyon olyan helyre, ahol nem látnak szivesen. Ha látni szeretné, akkor oda kell utaznia majd.
Amúgy ez egy nagyon sötét, buta dolog, hogy úgy akar a meny kicseszni az anyóssal, ez lényegében egy bosszú.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok benne ilyen helyzetben, és (szerencsére!!!) lányos anya vagyok.
A tágabb családunkban viszont láttam ilyen, ott azért ez a fagyi nagyon szépen visszanyalt a fiatalasszonynak, mindkét nagymama jelölttel pi csáskodott, most nincs, akire 10 percre rá tudná bízni őket (tetejébe ikrek). És még ő nem érti, hogy miért nem számíthat senkire.
Kérdezőnek: Elhiszem, hogy rossz, de szerintem nem kellene teperned. Van saját életed, sz...d le őket. Az mondjuk más kérdés, hogy Fiad hogy tud megmaradni egy ilyen utálatos nő mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!