Bunkosag volt, hogy nem bucsuztam el nagypapamtol? 16l
Szoval nagymamammal kulfoldon elnek, azon belul Moszkva, ami nincs valami kozel... ma hajnalban utazott vissza, szoval tegnap anyumek elmentek hozza bucsuzkodni, en meg nem.:( Nagyon buntudatom van, es ezert irtam is neki hogy jo utat, nem tudtam menni, mert egesz nap torit tanultam.
Szerintetek? A tori tanulas amugy nem kamu volt, tenyleg egesz nap azt tanultam, este 11-ig...
Annyira utalom magam emiatt, ennyire meg eletemben nem volt lelkiismeret furdalasom. A szulinapom miatt jott el Magyarorszagra
Jaj, te szegény, tanulsz?
Ez csak kifogás, úton is tudtál volna magolni :) De mindegy, nekem marha szarul esett volna.
Tanulni máskor is lehet, mellesleg ha egy kis töri így kikészít, ne menj egyetemre. ;)
Igen, jogi egyetem tényleg szar, mert ma már mindenki jogra megy.
Gáz, ráadásul a fele kibukik.
Emelt törivel ezer más is lehetnél, a jog fos - a zöme ott is hagyja, mert száraz az egész, és Dunát lehetne rekeszteni belőlük.
Igen az volt, és nem tudhatod láthatod-e még valamikor. az én papám egyik pillanatról a másikra halt meg, reggel még náluk aludtam, együtt reggeliztünk, majd én mentem iskolába, ő meg a kertbe dolgozni. Onnan már nem jött fel többé:-(
Nem haltál volna bele ha egy nap tanulás kimarad, az emel töri különben sem olyan nehéz,semmi nem történt volna ha elköszönsz tőle.
Az életben vannak olyan dolgok, amelyeket megbánunk, kisebb és nagyobb dolgok is, nem mindig döntünk jól. Családi ügyekben sem. Én jóval idősebb vagyok nálad, döntöttem már rosszul sokszor, és velem szemben is döntöttek már úgy, hogy rosszul esett.
Nem arról van szó, hogy nem foglalkoztál a nagypapáddal, hanem arról, hogy elmaradt egy búcsúzkodás. A nagypapád jóval idősebb és bölcsebb ember nálad, helyére fogja tudni tenni ezt a dolgot biztosan. Talán a szüleid is úgy érezték, hogy neked most fontosabb a történelemtanulás, ezért nem agitáltak, hogy menjél velük. Én pl. egyik nagynéném temetésére nem mentem el, mert vizsgám volt az egyetemen, és nem számitott annyira közeli hozzátartozónak, hogy ezt figyelembe vegyék. Én is sokszor gondoltam ugy utólag, hogy lázadnom kellett volna a tanárnál. De nem lázadtam, hanem vizsgáztam.
Szereted a nagypapádat, feltalálták már a telefont, kérdezd meg hogyan utaztak, mennyire fáradtak el, mondd el neki szépen, hogy lelkiismeretfurdalásod van a dolog miatt, hidd el nekem, a papád meg fog nyugtatni, hogy ne őrlődjél. Olyan kicsi rosszdöntés ez, aminek nem lesz jelentősége egy kicsivel később.
Ami a jogi egyetemet illeti: azért nem véletlen, hogy ekkora a taposás a bejutásért. Ha nem is jogászként, de határterületeken - diplomácia, business... - azért meglehetősen jól érvényesülnek a jogot végzettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!