Bunkosag volt, hogy nem bucsuztam el nagypapamtol? 16l
Szoval nagymamammal kulfoldon elnek, azon belul Moszkva, ami nincs valami kozel... ma hajnalban utazott vissza, szoval tegnap anyumek elmentek hozza bucsuzkodni, en meg nem.:( Nagyon buntudatom van, es ezert irtam is neki hogy jo utat, nem tudtam menni, mert egesz nap torit tanultam.
Szerintetek? A tori tanulas amugy nem kamu volt, tenyleg egesz nap azt tanultam, este 11-ig...
Annyira utalom magam emiatt, ennyire meg eletemben nem volt lelkiismeret furdalasom. A szulinapom miatt jott el Magyarorszagra
Igen, nagyon nagy bunkóság volt.
De evvel most már nem tudsz mit tenni, ne emészd magad. Ha ott lesztek, ne ajándékot vegyél, vagyis de, vegyél, de fontosabb, hogy légy vele akkor minél többet, amennyit csak lehet.
Ki tudja, mit érez most szegény, hogy a történelem fontosabb nála. És sajnos joggal érezné így. Hívd fel. Gyakran.
A listában a fő kérdés olvasásakor azt hittem, hogy a papád meghalt és úgy nem búcsúztál el tőle. Kicsit megtévesztő volt olvasni.
Nem volt szép, amit tettél, de még mindig jobb és örülök, hogy él a nagypapád! :)
Vegulis csak egy sz*r jogi egyetemre juthatnek be egy jo emelt tortenelem erettsegivel, de igazad van, semmire sem megyek vele!😉
Koszi a valaszokat amugy
Nem akarlak elkeseríteni de az a jogi egyetem büfé szaknak minősül mert annyi jogász van hogy Dunát apasztok velük.
Elég bunkósság volt a kérdésre rátérve. Mi lesz ha most láttad utoljára ne adja isten? A család az első utána minden más.
Vegulis csak egy sz*r jogi egyetemre juthatnek be egy jo emelt tortenelem erettsegivel, de igazad van, semmire sem megyek vele
Pont ezért mondtam..ma már minden ötödik ember jogra akar menni, és el is végzi, ennyi embert pedig képtelen a munkaerőpiac felvenni. Évfolyamtársaim (28 fő) közül kettő tudott elhelyezkedni jogászként, ebből az egyikük három évig köztársasági ösztöndíjas volt.
Na itt mindenki leoltott teged, de engem az erdekelne, hogy papad tudott rola, hogy nem fogsz menni elköszönni? Rosszul esett neki? En megertelek, gondolom vegzös vagy es eleg nagy a nyomas rajtad.
Ha elötte sok idöt töltöttel a papaddal amig itt volt, es mondjuk elözö este elköszöntel, es öt nem bantja a dolog, akkor nem kell, hogy büntudatod legyen. Ha nekem lenne gyerekem, az en szüleim total termeszetesnek vennek, hogy este elköszönünk, es nem rangatjuk ki a gyereket hajnali negykor az agybol, csak hogy kikiserjen a repterre. ( Jelzem amikor en mentem valahova fel evekre akkor sem kisert a fel csalad a repterre.) Szoval minden arrol függ a papad hogy erez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!