Bunkosag volt, hogy nem bucsuztam el nagypapamtol? 16l
Szoval nagymamammal kulfoldon elnek, azon belul Moszkva, ami nincs valami kozel... ma hajnalban utazott vissza, szoval tegnap anyumek elmentek hozza bucsuzkodni, en meg nem.:( Nagyon buntudatom van, es ezert irtam is neki hogy jo utat, nem tudtam menni, mert egesz nap torit tanultam.
Szerintetek? A tori tanulas amugy nem kamu volt, tenyleg egesz nap azt tanultam, este 11-ig...
Annyira utalom magam emiatt, ennyire meg eletemben nem volt lelkiismeret furdalasom. A szulinapom miatt jott el Magyarorszagra
Igen, elég nagy bunkóság volt. Törit tudtál volna oda-és hazaúton tanulni, meg a világ se dől össze, ha egy nap kimarad, ebben az esetben még tanárként is megértetem volna.
Főleg amiatt volt bruttó bunkóság, hogy miattad jött.
Igazabol egyetertek veled elso, de az oda-hazauttal nem. Van egy egy eves kistesom, akire figyelnem kell, es mivel hatul ulok vele ezert ram esik a felelosseg
Mit tegyek? Februarban 80-90% hogy en meg anyum megyunk oda, vigyek neki valami ajandekot? Es mit?
Hát én elásnám magam ha egyetlen egy jó jegy fontosabb lenne mint a családom azon tagja aki miattam utazott rengeteget, és ritkán látom.
Gondolom azért az ajándékért elmentél, akkor érdekes módon nem tanultál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!