Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagypapám állandóan a barátnőm...

Nagypapám állandóan a barátnőm seggére csap. Hogyan adjuk a tudtára, hogy nem kéne ezt csinálnia?

Figyelt kérdés
Eleinte csak nevettünk a dolgon, mert papa 78 éves, de most már kezd nagyon zavaró lenni, főleg a barátnőm számára. Anyámnak szóltam, hogy beszéljen vele, mivel az ő apja, de ő meg azt mondja, hogy rá kell hagyni.

2017. aug. 19. 17:25
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
65%
50: ne akarj nyelvészkedni, ha nem megy... :)
2018. máj. 14. 15:32
 52/52 anonim ***** válasza:
37%

Hogyan add a tudtára? Kőkemény szóval, mert ez a fenékfogdosás rohadtul undorító. Az elején sem nevetgélni kellett volna rajta, hanem egyből lépni, de persze udvariasan: "Légyszíves ezt többet ne csináld". Persze az én anyámmal is ezt teszi a jelenlegi barátja. Beállít mint aki otthon van, kéz fertőtlenítése azt ugye minek... Köszönés helyett odamegy anyámhoz és a keze máris a fenekén/fenekén csattan. Azzal a baromsággal jött egyszer amikor nagyanyámnak végre volt annyi sütnivalója hogy rászóljon. Mit mondott ez a bájgúnár féreg? "Élni kell a lehetőséggel, rá kell csapni ha egy jó segget látsz".... Hiába papolok anyámnak szép vagy rossz szóval, csak a hülyeséget szajkózza, hogy ő akarja ezt, semmi közöm hozzá, stb... Hozzáteszem az csak bónusz hogy SAJNOS csak engem zavar. A családban mindenki másnak olyan **** természetes ez. Még anyám nővérének is...

Szóval, ideje lenne végre kiállnod a barátnődért és erélyesen rászólni az öregre, miszerint moderálja már magát, különben következménye lesz (pontosabban soha nem szólsz hozzá amíg még él). Egy idő után játszhatja az erőset, hogy már nem is zavarja hogy levegőnek nézed, de ahogy lenni szokott, belül igenis bántja.

2021. aug. 25. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!