Nagypapám állandóan a barátnőm seggére csap. Hogyan adjuk a tudtára, hogy nem kéne ezt csinálnia?
Figyelt kérdés
Eleinte csak nevettünk a dolgon, mert papa 78 éves, de most már kezd nagyon zavaró lenni, főleg a barátnőm számára. Anyámnak szóltam, hogy beszéljen vele, mivel az ő apja, de ő meg azt mondja, hogy rá kell hagyni.2017. aug. 19. 17:25
21/52 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam, hogy egyik sem tetszik. Még csak le sem pontoztam senkit.
2017. aug. 19. 19:06
22/52 anonim válasza:
Akkor igyál egy sört, és aztán minden kertelés nélkül mondd meg neki, hogy ez nem oké!
Ennyi. :)
23/52 anonim válasza:
A barátnőd is csapjon a nagypapa fenekére viszonzásul!
Kíváncsi lennék, ki unja meg előbb.
24/52 anonim válasza:
Mivel csap rá a seggére?
A kezével, vagy a lompossal?
26/52 anonim válasza:
Áhahaá :D a vén kulyon.
Amúgy csapj a seggére amikor ő is rácsap a barátnődére. Aztán kérdezd meg: ugye de kellemetlen?
27/52 anonim válasza:
Ilyen pipogya pasim lenne,hogy ennyit se bírna elintèzni..repülne!!🤕🤕😂😂
28/52 anonim válasza:
Ne is haragudj, nem érdekel, ki hány éves, ez egy tapló paraszt. Az ilyennek beszólnék, engem nem érdekel, hogy nem az én rokonom, ha valaki az engedélyem nélkül a testemhez nyúl, annak megmondom a magamét.
29/52 anonim válasza:
A csajod odatartja vagy az öreg be szokta cserkészni?
30/52 anonim válasza:
1. itt elsősorban NEKED kéne leállítanod a papát - csendben jegyzem meg, ha az én barátom lennél, már kidobtalak volna, amiért ezt lazán elnézed
2. ha te olyan kis szaros vagy hogy nem megy, akkor a barátnő tegye szóvá komolyan
3. amennyiben a papa nem áll le, remélem, lesz annyi esze a csajnak, hogy elhagy és nem tűri a megalázást (mert ez az és fogdosás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!