Nagypapám állandóan a barátnőm seggére csap. Hogyan adjuk a tudtára, hogy nem kéne ezt csinálnia?
És a nagymama megvan még? Ha igen, ő mit szól?
Én azt írtam, hogy beszélj vele, hát a tökönrúgás az elég alpári, hiszen a nagyapád.
Beszélni kéne vele, ennyi.
De miért anyukádnak kellene?!
Az akkora hülyeség. Nem az ő problémája, akkor miért ő beszéljen vele?! A barátnődnek fenekét csapkodja, szóval vagy neki, vagy neked kell ezt megbeszélni nagyapádnak!
Minden problémádat anyukádnak kéne megoldania?! Eddig azt hittem, hogy felnőtt férfi vagy.
És most nehogy azzal indokold, hogy "dehát az ő apukája" mert ez nem lehet ok! Persze könnyebb lenne anyuci szoknyája mögé bújni.
Amúgy csak szólok, magad alatt vágod a fát, ha ilyeneket írsz, csak durvább válaszokat fogsz kapni.
"Sajnos úgy tűnik, hogy sokan képesek lennének bántani egy 78 éves embert, aki ráadásul a nagypapájuk."
Nem kell túldramatizálnod a kérdést.
Nem bántani kéne, csak megértetni vele, hogy ne csapdosson a barátnőd fenekére - feltéve persze, hogy ha az idős kora nem jár együtt azzal, hogy szellemileg leépült, és értelmileg nem beszámítható.
Én mondjuk lehet, hogy megcsinálnám a barátnőd helyében, hogy ha már elegem lenne ebből, hogy - ugyanúgy a kedves családod jelenlétében - időnként poénból rámarkolnék a nagyapád farkára, és ilyenkor én is jókat nevetnék.
Aztán kiderülne, hogy neked meg anyukádnak ez is beleférne-e vajon, vagy kissé kínosan éreznétek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!