Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagypapám állandóan a barátnőm...

Nagypapám állandóan a barátnőm seggére csap. Hogyan adjuk a tudtára, hogy nem kéne ezt csinálnia?

Figyelt kérdés
Eleinte csak nevettünk a dolgon, mert papa 78 éves, de most már kezd nagyon zavaró lenni, főleg a barátnőm számára. Anyámnak szóltam, hogy beszéljen vele, mivel az ő apja, de ő meg azt mondja, hogy rá kell hagyni.

2017. aug. 19. 17:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
94%
Tata, eltöröm a kezed a kovetkezonél, és tudod, hogy az neked mar nem forr össze, értem?
2017. aug. 19. 18:04
 12/52 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy én mennyire vagyok férfi. A nagyapám 78 éves és nem nehéz kitalálni, hogy már az élete javát leélte. És nem tapizza a barátnőm, hanem csak időnként rácsap a fenekére. Nem titokban, hanem mindenki előtt. Mindehhez még jókat is nevet. Barátnőm is nagyon szereti a nagyapám és én is, csak egy idő után érthetően bosszantóvá vált a dolog. Ha valaki állandóan megpaskolná a hasam, mondván, hogy felszedtem pár kilót, egy idő után az is pont olyan zavaró lenne.
2017. aug. 19. 18:12
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Az az egy biztos, hogy neked kellene rendezni a helyzetet, a te rokonságod tagja. Az meg, hogy te vagy a férfi csak tetézi.
2017. aug. 19. 18:16
 14/52 anonim ***** válasza:
96%

"Papi! Ő az én csajom!"

Egyébként nem vonz az ilyen nagyapa gondolata. Az enyéim sosem tettek volna ilyet.

2017. aug. 19. 18:33
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

És még mindig védi a vén szarost... Ez a két töketlen jól egymásra talált.

És de, a seggre csapás is tapi.

2017. aug. 19. 18:35
 16/52 anonim ***** válasza:
62%
A barátnőd is helyretehetné, elég egy csúnya pillantás, egy cinikus megjegyzés, a keze ügyébe való kerülés elkerülése.
2017. aug. 19. 18:35
 17/52 anonim ***** válasza:
69%
Én poénból tökön rúgnám! /41/Kislány/
2017. aug. 19. 18:40
 18/52 anonim ***** válasza:
84%

"Nagyfater, a következő ilyennél tökönrúgom!!!" És nem vigyorogsz közben, halálosan komoly az arcod, a hangod is élesre felemeled.

Ha nem ért belőle, akkor a következőnél tényleg tökönrúgod! Nem kell annyira, hogy meghaljon, sőt fájnia sem muszáj, csak érezze, hogy nem vicceltél. Tudod, testkontakt-testkontakt. Ebből csak ért.

Amikor előjön azzal, hogy ő öregembert, meg hogy a kort tisztelni kell, akkor simán mondd azt, hogy te tisztelted, mert szóltál/szóltatok előre (többször is), ő nem értett belőle (a kora dacára), és hogy a továbbiakban is nyugodtan számítson ugyanerre, csak egyre erősebb kivitelben.

Nem lehet annyira szenilis, hogy elfeledkezzen róla. Pár nap után a mosolyszünet is enyhülni fog.

2017. aug. 19. 18:45
 19/52 anonim ***** válasza:
62%

"Meg tudja védeni magát, de azt mondta, hogy nem akar veszekedni egy 78 éves emberrel."

Ha nem szól neki, akkor ne csondálkozzon, ha nem hagyja abba.

Ennyi.

2017. aug. 19. 18:53
 20/52 anonim ***** válasza:
96%

Most akkor milyen választ vársz?

Mert úgy látom egyik sem tetszik.

Írjuk azt, hogy "ez teljesen rendben van. a barátnőd ne foglalkozzon vele. ez jár a papikának "?!

.

Egyébként nem azt írtam, hogy letapizta!

Annyi érdekelt volna, hogy minden kellemetlen dolgot rá fogtok hagyni mert idős?!

Mert akkor nincs is értelme a kérdésnek ..sőt már most nincs értelme, mert úgyis csak védeni fogod az öreget.

Ha tényleg azt akarjátok, hogy nem csinálja ezt, akkor mondjátok meg neki!

Ha erre nem vagytok hajlandók akkor meg ne kérdezd, hogy mit kellene csinálni.

2017. aug. 19. 19:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!