Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért akarnak kikészíteni és...

Miért akarnak kikészíteni és bántani?

Figyelt kérdés
Következő a történetem,szüleim kiskoromba odaadtak a nagyszülőknek mondván nem tudnak felnevelni kevés a pénzük elváltak majd mindenki ment az utjára azóta is itt élek a nagyszülökkel megördegedtek nUgalom kell nekik én dolgoztam de ilyen magas árakkal és albérletbe és saját házra nem jutja a párommal 3éve vagyunk együtt 1,5éves a babánk anyukájának vett fel hitelt hogy segítse őket azóta fizeti amióta ideköltözött sajnos utolag derült ki na mind1...a próbléma mindennapos veszekedes nagyszulokkel,h ogy menjunk el kezdjunk sajat eletet a gyerekunket is elakarjak vetetni mi meg menjünk külön utra már teljesen tanácstalan vagyok mit tehetnék de már rosszul is vagyok hogy fekszek es kelek minden nap... :( elmennék dolgozni de a pici beteg és felügyeletet igényel és sehonnan nem kapunk segítséget
2017. aug. 18. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Szar lehet neked, de minek vállaltál gyereket a semmire?
2017. aug. 18. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell más nyakára szülni, ennyi a titok...

Mellesleg a vesszőket és pontokat nem ismered?!

2017. aug. 18. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Téged már felneveltek, gondolom nem akarnak még egy gyereket nevelgetni. Gyanitom, hogy szeretnék a nyugdijas éveiket pihenéssel, nyugalomban, békében tölteni. Ez szerintem a jelenlegi helyzetben eléggé lehetetlen. Abban igazuk van, hogy saját életet kellene kezdenie a kis családodnak és ne az ő nyakukon éljetek. Sz*r helyzet, de ez van. Légy hálás, hogy gonoskodtak rólad, amire a szüleid nem voltak képesek. Beszéld meg a pároddal, a hogyan tovább-ot és szépen kezdjetek saját életet.
2017. aug. 18. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

1. Nem a más nyakára kéne szülni.

2. Ha kérdést kiírsz, használj vesszőt és pontot.

3. Nagyszüleidnek igaza van, az egy dolog, hogy valaki nem tud azonnal elköltözni, amikor 18 éves lesz, de az már túlzás, hogy a pasidat is odaviszed és szülsz a nyakukra két gyereket.

2017. aug. 18. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem,hogy miért kell a nagyszülők nyakára menni.Oké,felneveltek téged.Utána szülsz egy gyereket a semmire és még odaviszed a párodat is ?Ez azért kicsit túlzás már.

Nem értem,hogy ha egy olcsó albérletet nem tudtok ketten megfizetni,akkor minek vállaltok gyereket =_=

Mi lesz így a gyerekkel ?A nagyszülők nyakán éltek majd,amíg meg nem halnak ?És utána mi lesz ?Hova mentek majd ? Gondolom a házat nem te öröklöd majd...

A gyerek dolgait,hogy fizeted majd ?

A közösbe mennyit dobsz be ? A nagyszülők miért nem vigyáznak a kicsire ?Elvégre együtt laktok és gondolom ők egész nap otthon vannak.

Hány éves vagy ?

Miért döntöttetek úgy,hogy gyereket szültök ?Becsúszott ?

Egyébként egyet értek a nagyszülőkkel.Talán a gyereknek is jobb lenne,ha rendesebb anyagi háttérrel rendelkező szülőkhöz kerülne.

2017. aug. 18. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:

*gyereket vállaltok

Gyereket szültök...xDD Kicsit fáradt vagyok elnézést :P

2017. aug. 18. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem akarnak kikészíteni és bántani, azt akarják, hogy éld már a saját életed, és különítsd el az övéktől. Amúgy jogos kérés. Oké, segítsen a család egymásnak, de basszus, felneveltek a szüleid helyett, te meg odaviszel egy pasit meg oda szülsz gyereket? Örülj, hogy lakhatsz még ott, és igyekezzetek változtatni.
2017. aug. 18. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Mi a baja a kicsinek, ami miatt nem tudsz elmenni dolgozni?
2017. aug. 18. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Én először is beszélnék a párod anyjával, hogy segítsen visszafizetni a hitelt, ha már a párod volt olyan rendes, hogy emiatt elbacta a saját, és a ti anyagi helyzeteteket. Ezután próbálnék egy szerényebb albérletet keresni. Ha ez sem megoldható, menjetek be egy családok átmeneti otthonába. Ott segítenek a későbbiekben a lakhatást megoldani.De a picinek semmiképp nem jó az állandó konfliktus.már csak ő miatta is megpróbálnék dobbantani.
2017. aug. 18. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Bennetek van a hiba és nem a megfáradt nagyszüleidben, akik felneveltek téged és te a nyakukra vitted a párodat meg a kisbabádat is. Hány éves vagy? Kapd össze magadat a pároddal együtt és oldjátok meg a helyzeteteket. A párod szüleihez nem tudnátok menni lakni? Hogyha már a párod az anyja helyett fizeti a hitelt... ???
2017. aug. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!