Miért akarnak kikészíteni és bántani?
Nem kell más nyakára szülni, ennyi a titok...
Mellesleg a vesszőket és pontokat nem ismered?!
1. Nem a más nyakára kéne szülni.
2. Ha kérdést kiírsz, használj vesszőt és pontot.
3. Nagyszüleidnek igaza van, az egy dolog, hogy valaki nem tud azonnal elköltözni, amikor 18 éves lesz, de az már túlzás, hogy a pasidat is odaviszed és szülsz a nyakukra két gyereket.
Nem értem,hogy miért kell a nagyszülők nyakára menni.Oké,felneveltek téged.Utána szülsz egy gyereket a semmire és még odaviszed a párodat is ?Ez azért kicsit túlzás már.
Nem értem,hogy ha egy olcsó albérletet nem tudtok ketten megfizetni,akkor minek vállaltok gyereket =_=
Mi lesz így a gyerekkel ?A nagyszülők nyakán éltek majd,amíg meg nem halnak ?És utána mi lesz ?Hova mentek majd ? Gondolom a házat nem te öröklöd majd...
A gyerek dolgait,hogy fizeted majd ?
A közösbe mennyit dobsz be ? A nagyszülők miért nem vigyáznak a kicsire ?Elvégre együtt laktok és gondolom ők egész nap otthon vannak.
Hány éves vagy ?
Miért döntöttetek úgy,hogy gyereket szültök ?Becsúszott ?
Egyébként egyet értek a nagyszülőkkel.Talán a gyereknek is jobb lenne,ha rendesebb anyagi háttérrel rendelkező szülőkhöz kerülne.
*gyereket vállaltok
Gyereket szültök...xDD Kicsit fáradt vagyok elnézést :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!